Οικονόμου: Ρισκάραμε και νικήσαμε

11:56 13/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ατρόμητος βρισκόταν πίσω στο σκορ στον αγώνα με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδος αλλά κατάφερε να νικήσει και να πάρει την πρόκριση επειδή οι παίκτες του ρίσκαραν όπως επεσήμανε ο Βαγγέλης Οικονόμου.

Σε δηλώσεις του στον NOVASPORTS FM 94.6, ο 24χρονος αμυντικός τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά, αν και δουλέψαμε αρκετά όλη την εβδομάδα. Στην συνέχεια, ανεβάσαμε την απόδοση μας και πετύχαμε το γκολ της νίκης με τον Κώστα Μήτρογλου.

Ρισκάραμε και έπρεπε να ανοιχθούμε για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Καταφέραμε να νικήσουμε και όλα πήγαν καλά. Οι αλλαγές που μπήκαν βοήθησαν πολύ την ομάδα μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικά και μας βγήκε. Έτσι, πετύχαμε τα δυο γκολ. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι όλα ήρθαν θετικά για την ομάδα. Μας έλεγε ο προπονητής ότι μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε στο γήπεδο, αρκεί να μας επιτρέπουν οι καταστάσεις να ανεβούμε και να αφήσουμε τις θέσεις μας".
Στην συνέχεια ο Οικονόμου μίλησε για
Τους στόχους του Ατρομήτου: "Μπορούμε να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδος. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να πετύχουν σημαντικά πράγματα. Έχουμε δυο ενδεκάδες, οι οποίες μπορούν να ανταπεξέλθουν πολύ καλά και στις δυο διοργανώσεις. Δηλαδή, μπορούν όλοι οι παίκτες να συνεισφέρουν το ίδιο, άσχετα αν λείπουν κάποιοι. Υπάρχουν κάποια παιδιά που επέστρεψαν από τραυματισμούς αλλά έπαιξαν καλά και πήραμε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης".

Τον τσακωμό του Τάτου με τον Μήτρογλου: "Ό,τι έγινε, έγινε πάνω στην ένταση του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα για το καλό της ομάδας. Είναι κολλητοί αυτοί οι δυο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους".
Το παιχνίδι με τον Άρη για το πρωτάθλημα: "Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα από την δική μας την πλευρά και από εκείνη του Άρη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι. Χθες μετά τα είκοσι λεπτά μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και προσπαθήσαμε να πάρουμε την νίκη".
Το ρόστερ του Ατρομήτου με τους πολλούς Έλληνες παίκτες: "Δεν συνηθίζεται κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Όταν είχα έρθει στον Ατρόμητο, είχα δηλώσει ότι ο κ. Δώνης πιστεύει στους Έλληνες και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα. Εμείς ανταποδώσαμε την εμπιστοσύνη που δείχνει στα πρόσωπα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα