Οικονόμου: Στην Σερβία για την πρόκριση

22:46 29/11/2011 - Πηγή: AEK365

Χαρούμενος για το γεγονός πως πλέον με αυτή τη νίκη απέναντι στην Βιζούρα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έγραψε ιστορία στην Ευρώπη εμφανίστηκε ο Απόστολος Οικονόμου στην συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιώσει ορισμένα σημεία στο ματς του Βελιγραδίου για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV CUP .

«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην Βιζούρα για την εμφάνισή της.

Από την πλευρά μας θέλαμε το αποτέλεσμα γιατί ήταν το πρώτο μας Ευρωπαϊκό ματς στην ιστορία μας και θέλαμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει . Ξέραμε ότι οι αντίπαλοί μας είχαν παίκτριες υψηλού επιπέδου, όπως ξέραμε επίσης ότι έχει μικρό όρο ηλικίας και για αυτό θα έπρεπε στα κρίσιμα σημεία να πιέσουμε στις αδυναμίες τους και να πάρουμε το παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια μας κάνουν καλύτερο σύνολο και στο Βελιγράδι αν μειώσουμε λάθη θα κάνουμε το 2/2 και πάρουμε την πρόκριση . Για τον κόσμο δεν θέλω να πω κάτι γιατί όταν μιλούν οι αντίπαλοι μας με τον καλύτερα λόγια, εμείς δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Θέλουμε να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο και να τους δικαιώσουμε με τίτλους».

Η προπονήτρια της Βιζούρα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ και τους οπαδούς της. «Παίξαμε αρκετά καλά, αλλά η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε τη νίκη. Το κλίμα που δημιούργησαν ήταν εξαιρετικό και πλέον προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι στο Βελιγράδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα