Οικονόμου: Θα παλέψουμε και για τον κόσμο

15:11 31/1/2012 - Πηγή: AEK365

Το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Γαλατασαράι είναι αρκετά σημαντικό για τους οπαδούς, αφού φέρνει πολλές αναμνήσεις, αλλά είναι σημαντικό και για το μέλλον της ομάδας στην Ευρώπη και το CEV CUP. O Απόστολος Οικονόμου μίλησε στο aek365.gr και τονίζει πως θα παλέψουν για ό,τι καλύτερο, αφού επιθυμούν να δώσουν χαρά

στους οπαδούς τους.

«Σίγουρα η Γαλατά είναι 1-2 ταχύτητες πάνω από εμάς, αφού διαθέτει στο ρόστερ της 3-4 παίκτριες που κάνουν την διαφορά. Έχουν στο παλμαρέ τους διακρίσεις σε προσωπικό και ατομικό επίπεδο. Εμείς ήρθαμε εδώ για να δείξουμε το ανταγωνιστικό μας πρόσωπο και θα προσπαθήσουμε να υπερβάλλουμε εαυτό για να πάρουμε κάτι καλό. Ας μην ξεχνάμε πως έχουμε κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη και θα επιδιώξουμε, έστω και σαν αουτσάιντερ να κάνουμε την έκπληξη». Στην συνέχεια ο Ενωσίτης τεχνικός αναφέρθηκε και στο αδύναμο σημείο των αντιπάλων της ΑΕΚ λέγοντας. «Σαν ΑΕΚ θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως ξέρουμε και να «χτυπήσουμε» στο αδύναμο σημείο της Γαλατά που είναι η υποδοχή. Αν τα κορίτσια χαλάσουν την υποδοχή τους θα είμαστε σε καλό δρόμο, αλλιώς τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα. Έχω πει στα κορίτσια πως πρέπει να μπουν και να χαρούν το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να γίνει ένα ματς που να αποτελεί διαφήμιση του αθλήματος, αφού έχουμε δείξει πως μπορούμε να κάνουμε την διαφορά και ήδη βρισκόμαστε στους «8» της Ευρώπης.

Τέλος σχολιάζοντας την κινητοποίηση των οπαδών της ΑΕΚ σε αυτό το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, που ξυπνάει μνήμες είπε: «Γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τους οπαδούς της ΑΕΚ. Το ίδιο ισχύει και για εμάς για αυτό και προσπαθήσουμε και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ξαμάξ να πάρουμε την πρόκριση, ώστε να τους κάνουμε δώρο το ταξίδι εδώ. Είναι πολύ διαφορετικό το κλίμα, όπως το να νιώθεις πως είναι δίπλα σου πάντα οι οπαδοί σου και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε ότι μπορούμε και για αυτούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα