Οικονόμου: Θα παλέψουμε

15:53 9/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Γαλλική Καλέ είναι μια από τις καλύτερες στο εγχώριο πρωτάθλημα της και η ΑΕΚ θα χρειαστεί να κάνει την υπέρβαση για να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο προπονητής Αποστόλης Οικονόμου με δηλώσεις του στην «Ώρα των Σπορ» αναφέρθηκε στην επικείμενη αντίπαλο της ΑΕΚ στο CEV Cup τονίζοντας πως πρόκειται για μια δύσκολη κλήρωση, με μια ομάδα

που προέρχεται από ένα σοβαρό πρωτάθλημα, ωστόσο όπως ανέφερε ακόμα είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα: «Είναι δύσκολη κλήρωση αλλά θα παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Παρόλα αυτά αν δεν ξεκαθαρίσουν τα μπάτζετ και κυρίως τα ρόστερ των δυο ομάδων δεν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά».

Στη συνέχεια ο προπονητής της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως αυτό που προέχει είναι να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός ενώ πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι υπάρχουν κι άλλες εγχώριες διοργανώσεις: «Είναι νωρίς ακόμα γιατί ο σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη και μια μεταγραφή ακόμα μπορεί να κάνει την διαφορά. Θα περιμένουμε να ολοκληρώσουμε εμείς τον σχεδιασμό μας και στη συνέχεια να μελετήσουμε το ρόστερ της αντίπαλης ομάδας. Το παιχνίδι αυτό βέβαια δεν είναι η προτεραιότητα μας. Έχουμε άλλες εκκρεμότητες πριν από αυτό, γιατί θα ξεκινήσει πρώτα το πρωτάθλημα ενώ φέτος θα πραγματοποιηθεί και το Σούπερ Καπ, το οποίο επίσης θέλουμε να κατακτήσουμε», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα