Οκκάς: Τα λέει όλα η διαφορά βαθμών

13:15 2/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν σε διπλούς αγώνες ένα εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Γιάννη Οκκά να υποστηρίζει πως η βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες τα λέει όλα και να προσθέτει πως για να έχει ελπίδες ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στο Φάληρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

ο Κύπριος πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και νυν του Ερμή Αραδίππου στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
-Για τα παιχνίδια Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ: "Γνωρίζουμε ότι- όπως πάντα- θα είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου με δύναμη και με πάθος. Θα είναι χαρά για όλους τους παίκτες να αγωνίζονται σε ένα τέτοιο".
-Για την δυσκολία που έχει ο ΠΑΟΚ να παίρνει αποτέλεσμα εκτός έδρας: "Είναι και ο λόγος για τον οποίο έχει να πάρει τίτλο ο ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά η διαφορά βαθμών τα λέει όλα. Ο ΠΑΟΚ πονά και φέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια και αν θέλει να πάρει την πρόκριση πρέπει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα το εκμεταλλευτεί μετά στην έδρα του".
-Για τον Ολυμπιακό και το πόσο έχει αλλάξει: "Έφυγαν μονάδες από τον Ολυμπιακό. Αλλά και αυτές, εγώ είμαι της άποψης πως αναδείχθηκαν από το καλό σύνολο που έχει η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πάει με το σκεπτικό ότι είναι άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός από το παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και το 4-0".
-Για το αν είναι η τελευταία του χρονιά: "Μάλλον ναι, αν και έχω πιέσεις να παίξω και του χρόνου. Είμαι στα 37 μου και υπάρχουν παιδιά που διεκδικούν θέσεις. Ίσως να είμαι και εγώ στην ομάδα και να βοηθήσω τον Ερμή του χρόνου στην Ευρώπη".

Keywords
Τυχαία Θέματα