Οκτώ παίκτες στο στόχαστρο της Μπάρτσα

18:00 19/3/2014 - Πηγή: AEK365

Οι οχτώ εκλεκτοί του Μαρτίνο είναι: ο Σέρχιο Αγουέρο, ο Κλόζε, ο Αρντά Τουράν, ο Ιλκάι Γκούντογκαν, ο Φιλίπε Λουίς, ο Σούμποτιτς, ο Βεργκίνι και ο Ντοριά.

Αυτή η λίστα είχε δοθεί στις 10 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει τέσσερις αμυντικούς, δυο μέσους και δύο επιθετικούς. Μάλιστα για κάθε έναν από τους παίκτες υπάρχει και μια σημείωση, ενώ η λίστα έγραφε ακόμα «δεν μετακινούνται», για τον Φιλίπε Λουίς και του Τουράν, της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ακόμα, δίπλα από το όνομα του πρώτου υπήρχε η σημείωση ,«βρείτε άλλο φουλ μπακ που να μπορεί να παίξει στην θέση του Άλμπα και του Αντριάνο».

Για τον Σέρχιο Αγουέρο της Μάντσεστερ Σίτι είχε γραφτεί ότι ο Αργεντινός είναι διαθέσιμος με 28 εκατομμύρια ευρώ, δυο φιλικά ματς με τους «πολίτες» και έναν παίκτη από τις ακαδημίες των «μπλαουγκράνα».

Δίπλα από το όνομα του Κλόζε έγραφε: «2 εκατομμύρια, παίκτης για μικρή διάρκεια».

Για τον Βραζιλιάνο σέντερ μπακ της Μποταφόγκο, τον Ντοριά έγραφε: «7 εκατομμύρια και έναν 19χρονο» ενώ για τον Σούμποτιτς της Ντόρτμουντ υπήρχε η επισήμανση: «17 εκατομμύρια και δυο φιλικά με την Ντόρτμουντ».

Για τον Γκούντογκαν, επίσης, το μέλος της Μπαρτσελόνα είχε γράψει: «22 εκατομμύρια, ο Φάμπρεγκας και ο Σέρχι Ρομπέρτο πρέπει να έχουν χρόνο συμμετοχής».

Keywords
Τυχαία Θέματα