Όλα ανοιχτά για Κλόζε

18:50 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως σας έχουμε αναφέρει και πριν από μερικούς μήνες, επιθυμία των ανθρώπων της ιταλικής ομάδας είναι να κρατήσουν τον έμπειρο φορ στο ρόστερ τους για ακόμα μία χρονιά (την επόμενη), από τη στιγμή που και ο ίδιος σκέφτεται να συνεχίσει να αγωνίζεται για ένα τουλάχιστον έτος, πιθανότατα και το τελευταίο της πλούσιας καριέρας του. Ο 35χρονος επιθετικός, πάντως, ζυγίζει όλα τα... ενδεχόμενα, αφού όπως φαίνεται έχει προτάσεις τόσο από ομάδες του MLS όσο και από συλλόγους της

Γερμανίας. Ο ίδιος φαίνεται να προτιμάει την επιστροφή του στην Καϊζερσλάουτεν, ομάδα στην οποία διέπρεψε στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας:
«Έχω προτάσεις από ομάδες της Αμερικής. Σίγουρα, η μετακόμισή μου στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι ένα ενδεχόμενο. Ενδεχόμενο, επίσης, είναι και η επιστροφή μου στην Καϊζερσλάουτεν, ομάδα που στην ουσία πραγματοποίησα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Είδαμε πρόσφατα το τι έγινε και με την περίπτωση του Μεζούτ Οζίλ», είπε πρόσφατα ο διεθνής Γερμανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα