Όλα ανοιχτά για τον Βίλας-Μπόας

17:01 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πορτογάλος κόουτς στάθηκε στο γεγονός ότι όλες οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ έχουν μέχρι στιγμής μεταξύ τους πολύ μικρή βαθμολογική διαφορά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Άρσεναλ.

Στον αντίποδα, ο Βίλας-Μπόας τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ανακάμψει από τη στιγμή που οι προσεχείς αντίπαλοί της είναι ευκολότεροι συγκριτικά με αυτούς με αντιμετώπισε μέχρι τώρα.

«Η Πρέμιερ Λιγκ δείχνει εξαιρετικά ανοιχτή τη φετινή σεζόν. Είναι τόσο ανοιχτή που η 14η ομάδα της βαθμολογίας έχει 10 βαθμούς. Όλοι

βρίσκονται πολύ κοντά»

«Δεν νομίζω πως υπάρχει τόσο μεγάλος αντίκτυπος, θα δούμε τι θα κάνει η Άρσεναλ στις μεγάλες αναμετρήσεις που έχει να δώσει. Μέχρι στιγμής έχει παίξει μόνο μαζί μας και μπροστά της έχει να παίξει και άλλα μεγάλα παιχνίδια», δήλωσε ο κόουτς των «σπιρουνιών» και συμπλήρωσε:

«Πιστεύω πως η όλη κατάσταση ευνοεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επειδή έχει παίξει κόντρα σε όλες τις μεγάλες ομάδες μέχρι τώρα. Αυτό θα τους δώσει την ευκαιρία να ανακάμψουν στα σίγουρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα