Όλα ανοιχτά με τους άλλους ''τρεις'' κομμένους

14:09 25/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Λίνεν δεν υπολόγιζε τον Κώστα Κοτσαρίδη, η διοίκηση τον άφησε ελεύθερο μετά από αίτημα του Γερμανού, ο παίκτης βρήκε ομάδα (Άρης), ανακοινώθηκε και προχωράει... Από εκεί και πέρα όμως ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα γίνει με τις άλλες τρεις περιπτώσεις παικτών που επίσης ο Λίνεν δεν υπολογίζει καθόλου... Οι Τσαμουρλίδης, Κουρέλλας και Νικολόπουλος βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας με τις ευλογίες της ΑΕΚ. Δεν επιθυμούν να πάνε δανεικοί,

ειδικά οι δύο τελευταίοι που έχουν ως μάνατζερ τον Βασίλη Τσιάρτα.
Η παραμονή τους ή όχι στην ΑΕΚ όμως εξαρτάται πλέον αποκλειστικά με αυτούς. Η διοίκηση τους έχει ξεκαθαρίσει πως μπορούν να βρουν ομάδα κι εφόσον το καταφέρουν, αμέσως θα μείνουν ελεύθεροι - κατόπιν συμφωνία μαζί τους. Αν όμως δεν βρεθεί ομάδα να πάνε τον Γενάρη, ως ελεύθεροι, τότε δεν αποκλείεται ακόμη και η παραμονή τους στην ΑΕΚ... Με τη βασική προϋπόθεση όμως ότι από τον Λίνεν είναι "ξεγραμμένοι".

Επίσης υπάρχει και η περίπτωση Φουρτάδο... Ο παίκτης είναι πιθανό να πάει δανεικός, η πρόταση της Λάρισας εξακολουθεί να υπάρχει, όμως ο ίδιος δεν δείχνει και τόσο "ζεστός". Όλα τα ενδεχόμενα και σε αυτή την περίπτωση είναι ανοιχτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα