«Όλα για την πρόκριση»

20:25 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Μαρσέιγ και τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για περάσει στην επόμενη φάση. Ο Βάσκος τεχνικός ξεκαθάρισε πως από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει ακόμα πιθανότητες για να περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λίγκ, δεν σκέφτονται το Γιουρόπα Λίγκ.

Ο Βαλβέρδε είπε

για:

Το εάν πιστεύει στην πρόκριση: «Εμείς δεν σκεφτόμαστε το Γιουρόπα Λιγκ. Θα παλέψουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα τα δώσουμε όλα. Θα κοιτάξουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για την πρόκριση».

Τις απουσίες της ομάδας του: «Ελπίζω να μας κάνουν πιο δυνατούς οι απουσίες. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Το εντός έδρας παιχνίδι με την Μαρσέιγ ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση στην Ευρώπη. Μια νίκη θα μας δώσει πάρα πολλά . Γνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Μαρσέιγ».

Τα γκολ που δέχεται νωρίς η ομάδα του: «Ελπίζω να το αποφύγουμε αυτή τη φορά. Η Μαρσέιγ κάνει νωρίς ευκαιρίες. Έτσι θα πρέπει να το αποφύγουμε».

Το ποιοι θα αγωνιστούν στο κέντρο: «Ο Φέισα δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Μπορεί να αξιοποιηθεί μόνο σε ένα μέρος του αγώνα. Δεν σκεφτόμαστε τους απόντες. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν. Η Μαρσέιγ είναι πολύ δυνατή τεχνικά.

Έχει στρατηγική και επικίνδυνους παίκτες, όπως ο Ντιαρά και ο Ντιαβαρά. Είναι πολύ καλή στα στημένα. Είναι μία ιδιαίτερα δυνατή και ικανή ομάδα. Και οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου μας είναι πολύ καλές».

Τον ρυθμό του ματς: «Θα είναι ένα γρήγορο παιχνίδι. Οι Γάλλοι στην Ευρώπη έχουν υψηλό ρυθμό. Δεν υπάρχουν ανάσες. Η Μαρσέιγ με νίκη θα είναι καλυμμένη. Συνεπώς θα πάει το ματς σε υψηλό ρυθμό. Είναι διαφορετικού ρυθμού τα παιχνίδια στην Ελλάδα από αυτά στην Ευρώπη».

Τη νέα απώλεια της Μαρσέιγ στο Σαμπιονά: «Η Μαρσέιγ έκανε στο Καραϊσκάκη ένα καλό ματς. Το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχει σημασία τι κάνει η Μαρσέιγ στη Γαλλία. Θέλει πολύ το ματς και θα πρέπει να ξέρετε ότι έχουν διαφορά οι αγώνες στο Σαμπιονά σε σχέση με εκείνους στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα