Όλα καλά με Φαν Πέρσι, Καγκάβα

16:37 14/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανακοίνωσε πως τόσο ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι όσο και ο Σίνζι Καγκάβα είναι έτοιμοι για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Γουίγκαν για την Premier League.
Υπενθυμίζεται πως μεσοβδόμαδα, ο μεν Φαν Πέρσι είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα της Ολλανδίας με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ λόγω μυϊκού τραυματισμού ενώ ο Καγκάβα δεν αγωνίστηκε με την Εθνική Ιαπωνίας λόγω ενοχλήσεων στην

πλάτη.
Ωστόσο πλέον και οι δυο παίκτες είναι στην διάθεση του Φέργκιουσον με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δηλώνει για τους διεθνείς παίκτες: "Πάντα ανησυχούμε όταν οι παίκτες φεύγουν για τις Εθνικές τους ομάδες, ειδικά όσοι ταξιδεύουν μακριά. Είχαμε τον Τσιτσαρίτο, τον Βαλέντσια και τον Καγκάβα. Το έχουν ξανακάνει αλλά δεν με τον Καγκάβα δεν ξέραμε πως θα αντιδρούσε επιστρέφοντας από μακρινό ταξίδι. Ευτυχώς είναι καλά. Διαθέσιμος είναι και ο Φλέτσερ που έχει να παίξει από τον περασμένο Δεκέμβριο. «Ο Ντάρεν προπονείται καλά και έπαιξε την Δευτέρα με τους αναπληρωματικούς. Το επόμενο στάδιο είναι να τον βάλουμε σε παιχνίδι της πρώτης ομάδας. θα είναι στην ομάδα επειδή πιστεύω ότι αυτό θα τον βοηθήσει. Προς το παρόν όλα πάνε καλά για αυτόν...".

Keywords
Τυχαία Θέματα