Όλο και πιο ζεστά η Σίτι για Ιμπραΐμοβιτς

16:28 13/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αγγλική ομάδα έχει μάθει στοιχεία που την κάνουν πιο αισιόδοξη για τον Σουηδό επιθετικό.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν φήμες που θέλουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να μην θέλει να συνεργαστεί με τον Λοράν Μπλαν στην Παρί Σεν Ζερμέν και επιπλέον δεν έχει δει με καλό μάτι την επικείμενη άφιξη στην πρωταθλήτρια Γαλλίας

του Έντινσον Καβάνι.
Την ίδια στιγμή, υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Ιμπραΐμοβιτς να μην επιθυμεί να ακολουθήσει τον Κάρλο Αντσελότι στην Ρεάλ Μαδρίτης ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει δέκα μέρες επιπλέον άδεια από την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν.
Αυτό το χρονικό διάστημα θεωρείται από τον Τύπο ως διορία που θέτει ο Ιμπραΐμοβιτς στην Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του. Μάλιστα, ο Σουηδός επιθετικός εμφανίζεται πρόθυμος να δεχτεί ακόμα και μείωση μισθού προκειμένου να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία δεν θα έλεγε "όχι" σε μια προσφορά ύψους 20 εκατομμυρίων λιρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα