«Όλοι μαζί έχουμε ελπίδες»

15:05 15/10/2011 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί με τον Δημήτρη Δέσπο στην σύνθεση της τον Πανελευσινιακό. Ο έμπειρος σέντερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σήμερα στην «ΩΡΑ των σπορ» και με το «καλημέρα» διέγνωσε ότι «χρειαζόμαστε ακόμη μία-δύο προσθήκες». Μόνο, που οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν για την ΑΕΚ, καθώς ο Νίκος Κούρτης λογίζεται «μεταγραφή Δεκεμβρίου». Και μπορεί η διοίκηση να έθεσε άμεσα στόχο την Α1, αλλά ρεαλιστής ο Δέσπος δήλωσε ότι οι στόχοι θα καθοριστούν

στην πορεία.

Ο Δέσπος είπε ακόμη: «Όλοι ξέρουμε την ιστορία της ΑΕΚ. Είμαστε... λίγοι αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν έχω πλήρη εικόνα για την ομάδα. Απ' ότι έχω δει υπάρχουν τρία-τέσσερα νέα παιδιά, που έχουν μέλλον μπροστά τους. Ελπίζω ο κόσμος να σταθεί δίπλα μας, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα. Μόνο αν είμαστε όλοι μαζί έχουμε ελπίδες να κάνουμε κάτι. Αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα».

Για το πρωτάθλημα γενικά δήλωσε: «Θα είναι δύσκολο. Το γεγονός ότι πέφτουν πέντε ομάδες ίσως το κάνει πιο ανταγωνιστικό. Οι πρώτοι με τις τελευταίες στη βαθμολογία δεν πρόκειται να έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, Οι αγώνες θα είναι αμφίρροποι. Επίσης, θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο αδύναμο ποιοτικά σε σχέση με άλλα χρόνια. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και μετά θα καθορίσουμε τους στόχους».

Keywords
Τυχαία Θέματα