«Όλοι μαζί όσο πάει με αξιοπρέπεια…»

17:06 18/2/2012 - Πηγή: AEK365

Όλες τις προηγούμενες ημέρες προετοίμαζε την ομάδα του για το ματς με τον ΟΦΗ, με πολλά προβλήματα. Χθες αργά το βράδυ έμαθε ότι το ματς δεν θα γίνει και κράτησε τους παίκτες του στο ξενοδοχείο για να κάνουν σήμερα το πρωί προπόνηση. Κατά την διάρκεια της προπόνησης έμαθε ότι ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή, αλλά πριν λίγο ενημερώθηκε επίσημα ότι και για αύριο αναβάλλεται η διεξαγωγή του παιχνιδιού. Τώρα πρέπει να περιμένει πότε θα γίνει το ματς για να προετοιμάσει την ομάδα του. Από την διοίκηση της ΑΕΚ

του είπαν ότι αύριο το πρωί θα οριστεί επίσημα το παιχνίδι που με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα γίνει Δευτέρα ή Τετάρτη…

Όλα αυτά είναι στο μυαλό του Νίκου Κωστένογλου από χθες μέχρι και αυτήν την ώρα. Με λίγα λόγια είναι στα όρια του και η υπομονή του εξαντλείται… Ωστόσο, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του ενωμένους και συγκεντρωμένους. Πράγμα εξαιρετικά δύσκολο με όλα αυτά που συμβαίνουν. Και αυτό διότι οι παίκτες της ΑΕΚ από χθες έζησαν τα… πάντα και πολλοί ξενέρωσαν ακόμη περισσότερο με αυτό που βιώνουν φέτος στην ομάδα.

Ο προπονητής της Ένωσης σήμερα στα αποδυτήρια προσπαθούσε να… δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Σε μια άβολη θέση να βρει το κίνητρο για τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στην δουλειά τους. «Ζούμε τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία της ΑΕΚ, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίζουμε με αξιοπρέπεια την δουλειά μας. Καταλαβαίνω τι γίνεται, πως νιώθω. Εδώ ζω και εγώ. Βιώνω το ότι περνάμε. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί αυτές τις στιγμές, ενωμένοι και συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας. Όσο είμαστε εδώ, όσο πάει πρέπει με αξιοπρέπεια να είμαστε αντάξιοι της ιστορίας της ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα