Όλοι τους «καίγονται» για τη νίκη

01:25 30/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Και οι έξι ομάδες που ρίχνονται στη μάχη, έχουν μόνο στόχο τη νίκη. Άλλοι για να παραμείνουν στη θέση τους (Καραγεωργίου, Τσιώλης), άλλοι για να επιστρέψουν στην ηρεμία τους (Κωστένογλου, Μπόλονι) και άλλοι για να κάνουν επιτέλους «σεφτέ» (Οράσιο Γκονζάλβες).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

8η αγωνιστική

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.Ε. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00 NOVA 2

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα ψάχνει στην Κρήτη

ο Αστέρας, απέναντι στον «πληγωμένο» Εργοτέλη. Οι Κρητικοί έχουν να γευτούν την χαρά της επιτυχίας από την δεύτερη αγωνιστική και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και μετά από μία εβδομάδα κρίσης, υποδέχονται τους Αρκάδες και ποντάρουν στο πεσμένο τους ηθικό. Ο Νίκος Καραγεωργίου που αμφισβητήθηκε έντονα αυτές τις μέρες αλλά συνεχίζει να στηρίζεται από τον Απόστολο Παπουτσάκη, δεν υπολογίζει στον Μάριο Μπούντιμιρ, ενώ στην 20μελή αποστολή βρίσκεται ο Τζούνιορ, που μόλις χθες επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Όσο για τον Οράσιο Γκονάλβες στη διάθεση του έχουν τεθεί και πάλι οι Κωστούλας, Φορμίκα και Ματούσιακ, ενώ έμειναν εκτός οι Σέσμα, Ορόθκο, Λαδάκης και Σολάκης, όπως και οι Κουρμπέλης και Μπακασέτας που μόλις χθες επανεντάχθηκαν στην ομάδα μετά τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Νέων.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Ολίσε, Μπέτο, Τζούνιορ, Χρυσοφάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Νταντόμο, Καρέλης, Χαντί και Ρέντζας.

Αστ. Τρίπολης (Οράσιο Γκονζάλβες): Χακόμπο, Μπαντής, Αργυρόπουλος, Ναβάρο, Πιπίνης, Φορμίκα, Κωστούλας, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Χουανίτο, Αλβάρες, Ουσέρο, Ράγιος, Ροτζέριο, Τσαμπούρης, Χούλι, Περόνε, Έγκον, Μπρέσκα, Ματούσιακ.

A.E.K. - ΑΡΗΣ 17:15 NOVA 1

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 1

Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Το πρώτο ντέρμπι των «πρασίνων» για φέτος. Οι «πράσινοι» μετά την «γκέλα» του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ θέλουν τη νίκη ώστε να μείνουν με τον Ατρόμητο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τρία αρνητικά αποτελέσματα στη Σούπερ Λίγκα (μία ήττα με Ολυμπιακό και ισοπαλίες με ΟΦΗ και Άρη) και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο «ζεσταίνοντας» και τον κόσμο του. Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τη λίστα των τραυματιών να μεγαλώνει μιας και δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Ίβιτς, αλλά ούτε στον Λεονάρντο αφού ανέβασε πυρετό. Εδώ και μέρες έχουν τεθεί εκτός οι τραυματίες Γκαρσία, Λίνο, Αθανασιάδης και Τσουκαλάς. Αντίθετα επιστρέφει ο Φωτάκης. Όσο για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Καραγκούνη. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Βύντρα, Κοτσόλης, Ρούντολφ, Χριστοδουλόπουλος και Νίνης, αλλά και ο Πετρόπουλος που έχασε πολλές προπονήσεις λόγω ίωσης κι άρχισε ατομικό πρόγραμμα. Αντίθ

Keywords
Τυχαία Θέματα