Όλσεν: Δεν είμαστε φαβορί

12:52 13/6/2012 - Πηγή: AEK365

Με νίκη κόντρα στην Πορτογαλία, η Εθνική Δανίας εξασφαλίζει την πρόκριση στα προημιτελικά μετά την επικράτηση επί της Ολλανδίας στην πρεμιέρα με τον Μόρτεν Όλσεν να υπογραμμίζει πως οι Δανοί δεν είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με τους Πορτογάλους.

Σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης στο Λβιβ για τον δεύτερο όμιλο του EURO 2012 ο ομοσπονδιακός προπονητής της Δανίας τόνισε: "Δεν μπορούμε να είμαστε εμείς το φαβορί απέναντι σε παίκτες όπως της Πορτογαλίας. Στο παιχνίδι των προκριματικών που χάσαμε

στο Οπόρτο είχαμε πολλούς τραυματίες. Ήταν ένας σημαντικός παράγοντας. Οι Πορτογάλοι είναι περισσότερο μαζί από εμάς. Κάναμε ένα νέο ξεκίνημα πριν ένα χρόνο και έχουμε λαμπρό μέλλον. Αλλά τώρα έχουμε το παρόν και τον αγώνα με την Πορτογαλία. Ξέρουμε ότι έχουν πολλούς παίκτες που μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα και θα είμαστε πιο προσεκτικοί απέναντι τους από όσο ήμασταν στον αγώνα με την Ολλανδία. Πρέπει να διορθώσουμε μερικά πράγματα. Δεν μπορώ να πω ποια αλλά πάντα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα