«Ομάδα από Γκαλάκτικος η Παρί»

14:56 21/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη ενισχυθεί σημαντικά με σκοπό να πάρει από την Μονπελιέ το τίτλο στην Γαλλία με τον Ρενέ Ζιράρ να υποστηρίζει πως οι Λαβέτσι, Τιάγκο Σίλβα και Ιμπραΐμοβιτς αποτελούν τους... Γκαλάκτικος της Παρί.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μονπελιέ τόνισε: "Είναι πολύ καλό για το πρωτάθλημα μας να έρχονται να αγωνιστούν τόσο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Ξέρω από τώρα ότι θα εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια

στον αγώνα μας με την Παρί. Θεωρητικά είναι μια ομάδα από σούπερσταρ, κάτι σαν Γκαλάκτικος. Θα είναι όμως ένα μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να πάρουμε ξανά τον τίτλο. Πάντως σίγουρα με τα μέχρι τώρα δεδομένα έχουν το προβάδισμα".
Για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ζιράρ τόνισε: "Είναι ένας παίκτης με σπάνιο ταλέντο αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ανησυχεί. Έχουμε και εμείς σπουδαίους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο και έχουν την δυνατότητα να τον ανταγωνιστούν. Προφανώς μεγάλος κερδισμένος θα είναι το γαλλικό πρωτάθλημα, αφού θα ανέβει ποιοτικά και θα αυξηθεί το ενδιαφέρον".

Keywords
Τυχαία Θέματα