«Ομάδα χωρίς προπονητή είναι αμάξι με σκασμένα λάστιχα»

12:20 10/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η επιστροφή του Αντόνιο Κόντε στο πάγκο της Γιουβέντους, μετά την τιμωρία, συνοδεύτηκε με νίκη στην έδρα της Παλέρμο με 1-0 με τον Ιταλό τεχνικό να μιλά για το διάστημα που έμεινε μακριά από τον πάγκο και να υποστηρίζει πως η εμπειρία αυτή τον έκανε πιο δυνατό.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Κόντε τόνισε: "Είναι πολύ σκληρό να ετοιμάζεις την ομάδα ολόκληρη την εβδομάδα και στο τέλος να μην μπορείς να καθίσεις στον πάγκο. Αν και βρισκόμαστε όλοι μαζί μεσοβδόμαδα, η μυρωδιά του χορταριού και η ψυχολογία του αγώνα μου έλειψαν πολύ. Πέρασα πολύ δύσκολα μακριά από

το γήπεδο, αλλά αυτή η εμπειρία με έχει δυναμώσει. Για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, τόσο στον Καρέρα όσο και στον Αλέσιο που με αντικατέστησαν όσο και στους παίκτες για την προσπάθεια τους. Το να παίζει μια ομάδα χωρίς προπονητή, είναι σαν να οδηγείς με σκασμένα λάστιχα".
Ο προπονητής της Γιουβέντους δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες λέγοντας:"Πρέπει να βελτιωθούμε στην αντίπαλη περιοχή. Κάνουμε ένα σωρό ευκαιρίες και δεν σκοράρουμε ανάλογα. Σήμερα φτάσαμε στην αντίπαλη εστία πολλές φορές και δεν καταφέραμε να βάλουμε περισσότερα από ένα γκολ. Αν μας ισοφάριζαν στο τέλος, θα κρατούσα την ομάδα στα αποδυτήρια για δυο μέρες. Δεν μπορώ να σας πω αυτά που θα άκουγαν. Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και να τελειώνουμε πιο άνετα τα παιχνίδια".

Keywords
Τυχαία Θέματα