Ομάδα με νέους και έμπειρους

11:10 19/5/2013 - Πηγή: AEK365

Προετοιμάζεται επιστροφή Γεωργέα, Καφέ. Παράλληλα, έχουν γίνει ήδη συζητήσεις με αρκετούς παίκτες από το υπάρχον ρόστερ για παραμονή τους στην ομάδα, ενώ πάντα στα υπ' όψιν βρίσκονται ποδοσφαιριστές με προοπτικές και παραστάσεις από τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και τη Β' Εθνική, για τους οποίους η ΑΕΚ θα κινηθεί όταν έρθει η ώρα. Τι θέλουν να κάνουν ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του; Να δημιουργήσουν μία ΑΕΚ με ένα μείγμα έμπειρων ποδοσφαιριστών - σε προχωρημένη

ποδοσφαιρική ηλικία - μαζί με νέους, φιλόδοξούς και με προοπτική παίκτες. Να δημιουργηθεί δηλαδή ένα ρόστερ όχι της μιας χρονιάς... Ένα ρόστερ στέρεο που όλοι θα παίρνουν από όλους και θα βελτιώνεται συνεχώς... Ένα ρόστερ, δηλαδή, που έπρεπε να είχε δημιουργηθεί έτσι από πέρυσι το καλοκαίρι κι όταν η ΑΕΚ ήταν στη Σούπερ Λίγκα!

Ο Δέλλας με τους συνεργάτες του πιστεύουν ότι 5 έμπειροι παίκτες στο ρόστερ είναι αρκετοί και θα καταφέρουν παρασύρουν τα νιάτα, ενώ οι «μικροί» έχοντας φρεσκάδα και δυνάμεις μπορούν με τη σειρά τους να παρασύρουν αγωνιστικά και τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Αυτό είναι το αγωνιστικό πλάνο του τεχνικού τιμ ώστε η ΑΕΚ να παρουσιαστεί έτοιμη από κάθε άποψη και σε δύο χρόνια να βρεθεί ξανά στα σαλόνια.

Την ίδια στιγμή πολλά ακούγονται για ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ που θέτουν ως προτεραιότητα τη μεταγραφή τους σε ομάδα του εξωτερικού, από το να μείνουν στην ΑΕΚ της Γ' Εθνικής. Δεν έχουν όμως όλοι αυτό το... όνειρο. Υπάρχουν παίκτες που έχοντας ενημερωθεί για την επιθυμία του Δέλλα να τους κρατήσει και την εμπλοκή Μελισσανίδη, θέλουν να μείνουν και θα μείνουν... Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτοί οι παίκτες λένε πως «δεν κάνουμε εμείς... χάρη στην ΑΕΚ που θα ακολουθήσουμε την ομάδα στη Γ' Εθνική. Εξάλλου, έχουμε κι εμείς ευθύνη. Η ΑΕΚ μας κάνει χάρη που μας εμπιστεύεται και είναι υποχρέωσή μας να την οδηγήσουμε ξανά ψηλά». Σε αυτή τη δίψα αρκετών παικτών «πατάει» και ο, πεπεισμένος πως το πλάνο θα πετύχει, Δέλλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα