Ομιλία Μαρινάκη και έλεγχος από UEFA

14:55 13/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στην σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης προκειμένου να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενόψει των αγώνων με ΠΑΣ Γιάννινα και Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Στην ομιλία του προς τους παίκτες ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού τόνισε πως "θέλω να τα δώσετε όλα για

να πάρουμε το παιχνίδι στα Γιάννενα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και όπως ξέρετε όλες οι ομάδες στην Ελλάδα περιμένουν τον Ολυμπιακό για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς. Να νικήσουμε, να θυμάστε πως το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος μας στόχος. Μετά τα Γιάννενα θα παίξετε στην μεγάλη γιορτή με την Σάλκε. Θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να δείξετε σε όλους τι αξίζετε. Ξέρετε ότι είναι σημαντικές και οι επιτυχίες στο Τσάμπιονς Λιγκ για τον σύλλογο. Και θέλω να ευχαριστήσετε όλους αυτούς που θα θυσιάσουν μέρος από το υστέρημα τους για να πρακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό μας. Ξέρετε όλοι την κατάσταση της χώρας. Δώστε θέαμα και χαρά στον κόσμο μας. Ξέρετε ότι είμαστε όλοι δίπλα σας. Μην ακούτε κανέναν και μην επηρεάζεστε από οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα συνεχιστεί. Θέλω να είστε ενωμένοι σα γροθιά και να προσέχετε πολύ και στη δουλειά, στην προπόνηση αλλά και στη ζωή σας μακριά από το γήπεδο. Το τρίμηνο που έρχεται είναι πολύ κρίσιμο, με ταξίδια και με συνεχή παιχνίδια. Δείξτε σε όλους ποιοι είστε και κάντε χαρούμενο τον κόσμο μας κι εγώ είμαι εδώ για εσάς".

Ωστόσο εκτός από τον Μαρινάκη, παρόν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ήταν και κλιμάκιο της UEFA για να υποβάλει σε έλεγχο ντόπινγκ δέκα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τον έλεγχο να είναι αιφνιδιαστικός και να έχει να κάνει με τον επικείμενο αγώνα κόντρα στην Σάλκε για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα