Ονειρεύεται Μίλαν ο Φαν Μπάστεν

10:49 6/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στην διάρκεια της καριέρας του, ο Μάρκο Φαν Μπάστεν αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες, την Εθνική Ολλανδίας, τον Άγιαξ και την Μίλαν και, όπως αποκάλυψε, μόνο η ομάδα του Μιλάνου του λείπει και θα ήθελε κάποια στιγμή να αναλάβει τα ηνία της.

Σε δηλώσεις του στο "SKY", ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής της Χέρενφεν τόνισε: "Έπαιξα ποδόσφαιρο σε τρεις ομάδες. Στην εθνική της χώρας μου, τον Άγιαξ και την Μίλαν. Ως προπονητής έχω δουλέψει στις δυο από αυτές. Μόνο η Μίλαν μου λείπει. Ομολογώ πως ονειρεύομαι να

καθίσω στον πάγκο της μια μέρα. Γνωρίζω τον σύλλογο πολύ καλά. Ξέρω το περιβάλλον, τις εγκαταστάσεις, τον κόσμο. Είμαι φίλος με τους ανθρώπους της διοίκησης. Αν ερχόμουν, θα εργαζόμουν, όχι μόνο για το καλό της Μίλαν, αλλά ολόκληρου του ιταλικού ποδοσφαίρου. Μην ξεχνάτε πως νιώθω λίγο... Ιταλός, μετά από όσα έζησα στο Μιλάνο".
Για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το ιταλικό ποδόσφαιρο, ο Μάρκο Φαν Μπάστεν δήλωσε: "Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει βήματα προς τα πίσω. Τα γήπεδα είναι παλιά, ο κόσμος που ασχολείται λιγοστεύει, οι ομάδες έχουν χάσει την αίγλη του παρελθόντος. Τα στημένα παιχνίδια και οι κακές διαιτησίες έχουν ολοκληρώσει το κακό. Μόνο η Γιουβέντους δουλεύει σωστά. Θα πρέπει να γίνει μια... επανάσταση ώστε το ιταλικό ποδόσφαιρο να επανέλθει στην θέση που είχε παλιότερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα