Οπαδός έφτυσε τον Ντιόγκο

10:55 11/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στην νίκη της Σάντος επί της Παλμέιρας για το πρωτάθλημα Βραζιλίας, οπαδός της Παλμέιρας έφτασε μπροστά στον Λουίς Ντιόγκο και δίχως να το σκεφτεί καθόλου τον έφτυσε στο πρόσωπο. Αμέσως προκλήθηκε ένταση με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να ψάχνει να βρίσκει τον συγκεκριμένο οπαδό αλλά μάταια.

Ο οπαδός της Παλμέιρας εκμεταλλεύτηκε τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας και εντελώς ανενόχλητος έφτασε μπροστά στον Ντιόγκο και τον έφτυσε. Πρόκειται

για άλλη μια απόδειξη ότι ο επιθετικός που αγωνίζεται στην Σάντος δανεικός από τον Ολυμπιακό δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες του στην Βραζιλία.

Μετά τον αγώνα, ο Ντιόγκο μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ξέσπασε λέγοντας: "Σιχαμένοι οπαδοί της Παλμέιρας! Ένας εξ αυτών με έφτυσε στο πρόσωπο μετά το ματς, αλλά ο τροχός γυρίζει και για αυτό η ομάδα τους είναι σε αυτή την θέση. Γιατί όλα ξεκινούν από τους οπαδούς. Αυτός είναι ο λόγος της αϋπνίας μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς υπάρχουν δειλοί και ύπουλοι οπαδοί όπως αυτός. Θα ήθελα να τον δω να το κάνει αν ήμασταν μόνοι μας, εγώ και αυτός".

Keywords
Τυχαία Θέματα