«Όποιος δεν μπορεί, δεν αξίζει να μείνει»

23:21 18/12/2011 - Πηγή: AEK365

Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Μάρκος Βελλίδης μιλώντας για τα αρνητικά αποτελέσματα του Άρη. Ο τερματοφύλακας των Θεσσαλονικιών υποστήριξε πως εφόσον κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του συλλόγου, θα ήταν καλό να αποχωρήσουν από την ομάδα. Ο 24χρονος τερματοφύλακας ισχυρίστηκε επίσης πως ο Άρης δεν έχει άλλη επιλογή εκτός της νίκης με κατώτερους αντιπάλους.

«Δεν είναι ένα ατυχές αποτέλεσμα, αλλά ένα κακό αποτέλεσμα για τον Άρη. Σε παιχνίδια με κατώτερους αντιπάλους δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από

τη νίκη.

Είμαι πολύ στενοχωρημένος, Δεν ξέρω τι φταίει. Αν ήξερα θα το έλεγα στα αποδυτήρια και θα το λύναμε. Έχει έρθει ένας σοβαρός προπονητής και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μαζί του. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο Παναιτωλικός αμυνόταν μαζικά και δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Αν σκοράραμε νωρίς θα κερδίζαμε σίγουρα.

Ομάδες με την ποιότητα του Άρη πρέπει να το δείχνουν σε δύσκολες στιγμές. Τώρα θα φανεί αν είμαστε μεγάλη ομάδα κι αν ξέρουμε ποια φανέλα φοράμε. Δεν υπάρχουν γιορτές για εμάς. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, αλλά τώρα θα φανεί ποιοι αξίζουν να βρίσκονται εδώ. Όποιος πιστεύει ότι δεν μπορεί, δεν αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Βελλίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα