«Όποιος θέλει τον Γιόβετιτς ας φέρει 30 εκ. ευρώ»

11:53 9/7/2013 - Πηγή: AEK365

Το όνομα του Στέφαν Γιόβετιτς βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων αλλά ο Αντρέα Ντέλα Βάλε υπογράμμισε στους οπαδούς της Φιορεντίνα πως όποια ομάδα θέλει τον Μαυροβούνιο επιθετικό θα πρέπει να κάνει πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο έκπτωσης.
Ο τηλεοπτικός σταθμός Mediaset Premium μετέφερε την συνομιλία που είχε ο Ντέλα Βάλε με οπαδούς της Φιορεντίνα με τον πρόεδρο της ομάδας να σημειώνει το εξής: "Η τιμή του Γιόβετις εξακολουθεί να είναι τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Δεν έχει, ούτε πρόκειται να αλλάξει κάτι. Όποιος

θέλει τον παίκτη, ας μας φέρει αυτό το ποσό και ας τον πάρει".
Στην επισήμανση πως η Φιορεντίνα έχει ανάγκη από χρήματα μετά τα 20 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε για να πάρει τον Μάριο Γκόμεζ, ο Ντέλα Βάλε δήλωσε: "Δεν έχει σχέση η μια κίνηση με την άλλη. Τα χρήματα για τον Γκόμεζ υπήρχαν και για αυτό διατέθηκαν. Αν δεν τα είχαμε, θα είχαμε φροντίσει να πουλήσουμε τον Γιόβετιτς νωρίτερα".
Για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Γιόβετιτς, ο πρόεδρος της Φιορεντίνα δήλωσε: "Δεν έχει κατατεθεί πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ από την ομάδα του Τορίνο. Συνεπώς δεν καταλαβαίνω πώς βρίσκεται κοντά στον παίκτη. Ας μας δείξουν πως έχουν τα χρήματα για την απόκτηση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή. Κατά την γνώμη μου τα έχουν. Δεν μένει, λοιπόν, παρά να τα δώσουν και να πάρουν τον Γιόβετιτς".
Τέλος ο Αντρέα Ντέλα Βάλε ξεκαθάρισε πως δεν θα δεχτεί κανένα αντάλλαγμα προκειμένου να ρίξει την τιμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα