Ώρα Κυπέλλου για ΑΕΚ

01:41 18/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μια αρκετά δύσκολη δοκιμασία περιμένει την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Η Ένωση αγωνίζεται στο Δαϊς στις 15:00 το μεσημέρι για την Β φάση του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Δούκα και έχει στόχο μόνο τη νίκη που θα της εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Άλλωστε οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δείξει στα τελευταία φιλικά πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, παρά την διακοπή που υπήρξε για τις διακοπές των Χριστουγέννων στις αγωνιστικές

του υποχρεώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση για λόγους ασφαλείας άλλαξε ώρα, μετά από αίτημα της Αστυνομικής διεύθυνσης Βορειανατολικής Αττικής, αφού 19:30 παίζει και ο Παναθηναϊκός. Έτσι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί σχεδόν δυόμιση ώρες νωρίτερα, από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί (17:30).

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιάννη Αρβανίτη δεν υπάρχουν με τον τεχνικό των Πρωταθλητών να βλέπει καθημερινά τους παίκτες του να ανεβάζουν στροφές και να δίνουν συνεχώς τον καλύτερο τους εαυτό. Έτσι υπάρχει αρκετά καλό κλίμα και το μυαλό όλων είναι στραμμένο σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα την οποία σέβονται, αλλά θέλουν να νικήσουν και να περάσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα