Ώρα-ντέρμπι για την ΑΕΚ

18:43 6/2/2015 - Πηγή: AEK365

Με την διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής (εκκρεμεί η 10η με τα Χανιά) συνεχίζει το πρόγραμμα της η ΑΕΚ Κ20 για το Πρωτάθλημα Football League Νέων. Η Ένωση αντιμετωπίζει το Σάββατο, τον δεύτερο Άλιμο στο μεγάλο ντέρμπι και θέλει τη νίκη ώστε να ξεφύγει κι άλλο από την ομάδα του ΑΟΤ.

Ο Στέλιος Μανωλάς μετά από δύο εβδομάδες σκληρής προπόνησης (χαρακτηριστικό είναι πως

οι νεαροί ποδοσφαιριστές πέρασαν και από εργομετρικά για να διαπιστωθεί η κατάστασή τους) περιμένει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο, ανάλογο με αυτό των προηγούμενων αγωνιστικών.

Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο του Αλίμου και θα ξεκινήσει στις 14:30.

Ντέρμπι έχει και η ΑΕΚ Κ17. Αν και η ομάδα του Άγγελου Χατζόπουλου του 13/16 στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 42 βαθμούς, θέλει μέσα από ακόμα μία καλή εμφάνιση, τη νίκη για να ξεφύγει κι άλλο από το δεύτερο Χαϊδάρι. Ο αγώνας για την 17η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 17:30 στο γήπεδο του Χαϊδαρίου (Τ. Χαραλαμπίδης).

Τέλος, η ΑΕΚ Κ15 του Σταύρου Λέτσα για τον νέο Όμιλο (5ο) του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣΑ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο.Η Ένωσης θέλει να κάνει το 2x2 και ο προπονητής των Ακαδημιών της Ένωσης περιμένει από τους παίκτες του ακόμα μία θετική εμφάνιση. Ο αγώνας για την 2η αγωνιστική στο γήπεδο της Αργυρούπολης θα ξεκινήσει στις 09:00.

Φιλικούς αγώνες και παιχνίδια για το τουρνουά Attica δίνουν τα υπόλοιπα τμήματα της Ένωσης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Κ20

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Κ17

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Κ15

Keywords
Τυχαία Θέματα