Ώρα Τσάκα... 15:00

12:51 14/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η σημερινή μέρα είναι η πλέον καθοριστική στην υπόθεση του Σαουδάραβα πρίγκιπα που εμφανίζεται να θέλει να αγοράσει τον Παναθηναϊκό με τον εκπρόσωπο του, Βλάση Τσάκα, να υποστηρίζει στην ιστοσελίδα sport-fm.gr πως με μια ώρα καθυστέρηση, δηλαδή στις 15:00 το μεσημέρι, ο φάκελος με τα 15 εκ. ευρώ που έχει υποσχεθεί ο πρίγκιπας θα βρίσκεται στα χέρια των νομικών εκπροσώπων του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Το μόνο που απομένει να συμβεί είναι στις 14:00 ώρα Ελλάδος, το κεντρικό κατάστημα

της τράπεζας "Nordea Bank" του Λονδίνου να στείλει το bank commitment και έπειτα ο φάκελος να παραδοθεί στην πλευρά Βαρδινογιάννη. Από εκείνο το σημείο, οι νομικοί εκπρόσωποι του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού θα μελετήσουν τον φάκελο και θα μπορέσουν να καταλάβουν αν τα στοιχεία είναι επαρκή προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Όσο για την δυσπιστία που εκφράζει πλέον ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο Τσάκας σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sport-fm.gr τόνισε: "Απορώ με τον ντόρο που έγινε, απορώ και με τον εκνευρισμό του Τζίγκερ που γράφτηκε πως υπάρχει αφού πρόκειται για μια τυπική καθυστέρηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα