Ορατό το «λουκέτο» στην Λεωφόρο με ΟΣΦΠ

08:53 25/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα GOAL NEWS σε σημερινό της δημοσίευμα υπογραμμίζει πως ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της δευτέρας Νοεμβρίου χωρίς θεατές στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Η ΠΑΕ θα απολογηθεί αύριο στην Πειθαρχική Επιτροπή για την επίθεση με μολότοφ στο βαν της NOVA με τον παρατηρητή της Super League να καταγράφει με λεπτομέρειες την επίθεση στην έκθεση του επικαλούμενος ονομαστική καταγγελία ανθρώπου της NOVA που ήταν παρών.
Στο δημοσίευμα της η εφημερίδα GOAL NEWS αναφέρει το κατηγορητήριο στο οποίο γράφεται το εξής: "Μετά τη λήξη του αγώνα 3-4 φίλαθλοι της εγκαλούμενης εισήλθαν στον χώρο στάθμευσης των οχημάτων της Νova και επιτέθηκαν σε όχημα και στους επιβαίνοντές του. Συγκεκριμένα ένας φίλαθλος της εγκαλούμενης έφτασε σε ελάχιστη απόσταση από την είσοδο του οχήματος τύπου βαν και πέταξε μια βόμβα μολότοφ μέσα σε αυτό η οποία τελικώς εξερράγη εκτός διότι ένας εκ των εργαζομένων την απομάκρυνε με κλωτσιά. Στη συνέχεια δεύτερος φίλαθλος της εγκαλούμενης εκσφενδόνισε άλλη μία βόμβα μολότοφ η οποία βρήκε τον υπεύθυνο παραγωγής κ. Παπαδόπουλο στην πλάτη και εξερράγη δίπλα του".
Οι πιθανότητες να επιβληθεί στον Παναθηναϊκό βαριά τιμωρία αυξάνονται από το γεγονός πως οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς ζήτησαν τις εκθέσεις και έτσι δεν αποκλείεται η ΠΑΕ να διωχθεί για εκτεταμένα επεισόδια.
Έτσι λοιπόν σε μια τέτοια περίπτωση αν ασκηθεί δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια τότε, βάσει κανονισμού, προβλέπεται ποινή κεκλεισμένων των θυρών από μια έως δυο αγωνιστικές. Συγκεκριμένα θα αφορά στα παιχνίδια με Πανθρακικό την 8η αγωνιστική και Ολυμπιακό την 10η αγωνιστική.
Παράλληλα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως στην έκθεση της αστυνομίας γίνεται λόγος και για τραυματισμό του διαιτητή Δασκαλόπουλου από μπουκάλι στο ημίχρονο (στο φ.α. δεν υπάρχει αναφορά) και για επίθεση προς το βαν του συνδρομητικού στις 9.20 μ.μ. (στο ημίχρονο) από ομάδα 80-100 ατόμων με πέτρες. Ο Παναθηναϊκός κατηγορείται και για παρουσία τριών ατόμων χωρίς διαπίστευση στα αποδυτήρια και για την απουσία σεκιούριτι στον πάγκο του ΟΦΗ στο α' μέρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα