Όργια Βιδάλ στο Τορίνο

23:38 27/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 4ος ΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: 3-1
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Στο χέρι της κρατά πλέον την πρόκριση η Γιουβέντους, που επικράτησε με 3-1 της Κοπεγχάγης και θέλει νίκη ή και ισοπαλία στην Πόλη με τη Γαλατά για να τσεκάρει εισιτήριο.

Στο 7ο λεπτό η Γιουβέντους είχε την πρώτη καλή της ευκαιρία, καθώς μετά από όμορφο συνδυασμό ο Πογκμπά βγήκε απέναντι στον Βίλαντ αλλά σούταρε πάνω του, ενώ στο 8' η κεφαλιά του Μέλμπεργκ μετά από εκτέλεση, φάουλ, πέρασε λίγο άουτ. Στο 11' ο Ασαμόα έκανε το γύρισμα από δεξιά, αλλά ο Τέβες αστόχησε εξ επαφής σχεδόν ενώ στο 18΄ο Βίλαντ βγήκε και πρόλαβε τον Γιορέντε. Στο 20' το σουτ του Γκίσλασον δεν ανησύχησε τον Μπουφόν, ενώ στο 22' το σουτ του Τέβες σταμάτησε πάνω στον Μέλμπεργκ. Τελικά στο 28ο λεπτό η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γιάκομπσεν και Βιδάλ από τα 11 μέτρα έκανε τα 1-0. Στο 35' το φάουλ του Πίρλο πέρασε μόλις άουτ και δύο λεπτά μετά ο Βίλαντ σταμάτησε την προσπάθεια του Βιδάλ. Στο 39ο λεπτό ο Βίλαντ απέκρουσε νέο φάουλ του Πίρλο ενώ στο 42' ο Πογκμπά αστόχησε από καλή θέση.

Στο 46ο λεπτό το πλασέ του Γιάκομπσεν πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 50' ήταν η σειρά του Τέβες να αστοχήσει από καλή θέση. Ωστόσο στο 56ο λεπτό ο Όλαφ Μέλμπεργκ πάγωσε το «Γιουβέντους Στάντιουμ». Ο Σίγκουρντσον έβγαλε τη σέντρα, η άμυνα της Γιουβέντους δεν μπόρεσε να διώξει και ο Μέλμπεργκ με όμορφο βολέ έκανε το 1-1. Ωστόσο η «Μεγάλη Κυρία» απάντησε στο 62ο λεπτό και πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Ο Μέλμπεργκ αυτή τη φορά ήταν μοιραίος καθώς έκανε πέναλτι και ο Βιδάλ κέρδισε ξανά τον Βίλαντ από την άσπρη βούλα. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Κοπεγχάγη, δέχτηκε και το 3-1 στο 63' ο Πογκμπά έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Βιδάλ με κεφαλιά πέτυχε το χατ τρικ. Στο 66' ο Μπουφόν είπε όχι σε μακρινό σουτ του Τουτού, ενώ στο 78΄' ο Βίλαντ σταμάτησε σε ακόμη μία περίπτωση τον Πίρλο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπονούτσι, Κάσερες, Κιελίνι, Παντοΐν (69' Μαρκίζιο), Βιδάλ (83' Ογκμπόνα), Πίρλο, Πογκμπά, Ασαμόα, Τέβες (81' Βούτσινιτς), Γιορέντε.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Μπένγκτσον, Μέλμπεργκ, Σίγκουρντσον, Κλαουντεμίρ, Ντιλέινι (76' Αμανκβάα), Γκίσλασον, Τουτού (81' Πουριέ), Μπολάνιος (62' Κρίστενσεν), Γιόργκενσεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα