Οργιάζει η «βασίλισσα»

14:50 6/11/2011 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 7-1
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου
Ισοπεδωτική ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Οσασούνα, την οποία και διέλυσε με 7-1. Σόου από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που πέτυχε χατ τρικ, το 4ο στα πρώτα 11 ματς στην Ισπανία. Αυτή ήταν η 7η σερί νίκη της Ρεάλ στο πρωτάθλημα.
Η Ρεάλ έδειξε από νωρίς της επιθετικές της διαθέσεις και απείλησε μόλις στο 11ο λεπτό με τον Ιγκουαΐν, το γκολ για τη «βασίλισσα» δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 2' ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα. Ο Ντι Μαρία έκανε τη σέντρα και ο Πορτογάλος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Παρόλα αυτά, η Οσασούνα μπόρεσε να ισορροπήσει το ματς και να ισοφαρίσει στο 31'. Ο Νίνο πέρασε τον Αρμπελόα, έκανε τη σέντρα και ο Ιμπραΐμα από κοντά νίκησε τον Κασίγιας. Η Ρεάλ δεν είχε όμως όρεξη για παιχνίδια και ξαναπήρε προβάδισμα μόλις δύο λεπτά αργότερα. Ο Ντι Μαρία τροφοδότησε τον Πέπε, ο οποίος με όμορφο σουτ έκανε το 2-1. Οι «μερένχες» καθάρισαν το ματς μέσα σε 6 λεπτά, καθώς στο 39' ο Ιγκουαΐν έκανε το 3-1 και στην ουσία κλείδωσε τη νίκη.
Το κρεσέντο της Ρεάλ συνεχίστηκε και στην επανάληψη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει το 4-1 στο 54ο λεπτό κι ενώ στο προηγούμενο λεπτό η Οσασούνα είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σατρουστεγκούι. Ο Ρονάλντο ολοκλήρωσε το χατ τρικ του στο 57ο λεπτό και από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος διεθνής έκανε το 6-1 στο 62ο λεπτό και το τελικό 7-1 στο 80'. Ο Πορτογάλος παραλίγο να πετύχει και 4ο γκολ στο 88', καθώς είχε δοκάρι.
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Αρμπελόα, Κοεντράο, Κεντίρα (66' Σαχίν), Αλόνσο, Οζίλ (66' Καγιεχόν), Ντι Μαρια (48' Μπενζεμά), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν.
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντες, Νταμιά, Λόλο, Φλάνιο, Σατρουστεγκουί, Γκαρσία, Νεκουνάμ, Πουνιάλ (73' Ρούμπεν), Ιμπραΐμα, Καγιέχα (87' Τιμόρ), Νίνο (58' Πέρες).

Keywords
Τυχαία Θέματα