Οργισμένοι με Πέπε

15:06 19/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η φάση που συζητείται περισσότερο από όλες από το χθεσινό Clasico ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είναι η ενέργεια του Πέπε να πατήσει το χέρι του πεσμένου Λιονέλ Μέσι και σήμερα σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος στρέφει τα "πυρά" του κατά του Πορτογάλου αμυντικού.

Σε άρθρο του στην εφημερίδα "AS", ο δημοσιογράφος Λουίς Νιέτο σημειώνει: " Η συμπεριφορά του Πορτογάλου διεθνή, ο οποίος έπαιζε σε έναν ρόλο που δεν έχει συνηθίσει στο κέντρο, ήταν ντροπιαστική και μη ανεκτή. Άξιζε τη γενική κατακραυγή και θα έπρεπε να τιμωρηθεί".

Η "MARCA" θυμίζει σε άρθρο της ένα παρόμοιο περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή και πάλι τον Πέπε και "θύμα" τον Κασκέρο της Χετάφε. Όπως αναφέρεται στο άρθρο: "Βίαιος με υπερβολική επιθετικότητα, συμπεριφορά ηθοποιού και πολύ μακριά από την πρέπουσα συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή σε ματς υψηλού επιπέδου. Το πρόβλημα είναι ότι είναι παραβιάζει κατ` επανάληψη. Το επεισόδιο με τον Κασκέρο δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ως μεμονωμένο, αλλά αντίθετα ως η λυπηρή πραγματικότητα ενός παίκτη που περνάει τα όρια του υπερβολικού ενθουσιασμού. Ο Πέπε μπορεί να είναι ένα πολύ καλό άτομο εκτός αγωνιστικών χώρων -και πράγματι είναι- αλλά κάποιος πρέπει επειγόντως να τον κάνει να το αντανακλά και στο γήπεδο και να τον βοηθήσει να διορθώσει αυτές τις ντροπιαστικές συμπεριφορές".

Keywords
Τυχαία Θέματα