Οριακή κατάσταση στην ΑΕΚ

15:49 27/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στολίσαμε, λοιπόν, και χριστουγεννιάτικο δέντρο και ακόμη να μπουν ο Βιντιάδης και οι συν αυτώ στην ΑΕΚ. Με κοντομάνικα στην παραλία ήμασταν όταν ξεκίνησε αυτό το σίριαλ. Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από τότε που φέρεται να άρχισε να ασχολείται με την υπόθεση ο υποψήφιος επενδυτής που "έψησε" ο Αδαμίδης και ακόμη βρισκόμαστε στις... προσθαφαιρέσεις.

Χθες, μάλιστα, κόντεψαν να φορέσουν μαύρες πλερέζες οι φίλοι της ΑΕΚ που έχουν πειστεί ότι ο

Βιντιάδης είναι η τελευταία πιθανότητα για να μην βαρέσει κανόνι η ομάδα. Μεταδόθηκε ραδιοφωνικώς η πληροφορία ότι απέσυρε το ενδιαφέρον του ο γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, το σενάριο "ταξίδεψε" και στα υπόλοιπα μέσα, αλλά και στα οπαδικά φόρα, και επικράτησε πανικός.

Τελικά, αποδείχτηκε πως ο Βιντιάδης πήγε στα Σπάτα για να συνεχίσει τα παζάρια με τους μάνατζερ, τους παίκτες και τους προπονητές στους οποίους χρωστάει η ΑΕΚ, οι φήμες περί "ναυαγίου" διαψεύστηκαν αρμοδίως και η (έσχατη) ελπίδα δεν πέθανε. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής...

Από την πλευρά του υποψήφιου επενδυτή, μάλιστα, λεγόταν ότι έως την Παρασκευή θα έχουν τελειώσει όλες οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές! Κι αυτό ήταν το (μοναδικό) καλό νέο της χθεσινής ημέρας. Οπότε, λογικά, από εβδομάδα θα τελειώσει οριστικά το ζήτημα.

Έτσι δεν (πρέπει να) είναι; Τη στιγμή που η επιχείρηση "κούρεμα" θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή, παύει να υπάρχει και οποιοσδήποτε λόγος για επιπλέον καθυστερήσεις. Και την προσεχή εβδομάδα θα πρέπει να μπει, επιτέλους, ένα τέλος στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Άλλος χρόνος δεν υπάρχει. Και αυτό οφείλει να το συνειδητοποιήσει ο Βιντιάδης.

Η ΑΕΚ χαροπαλεύει και αγωνιστικά και οικονομικά. Μέσα στις επόμενες... ώρες χρειάζεται πάση θυσία 300-400 χιλιάρικα. Όπως χρειάζεται να ακουστεί και στα αποδυτήρια η είδηση ότι υπάρχει νέος ιδιοκτήτης για να πάρει η ομάδα τα πάνω της ψυχολογικά και να αρχίσει να επαναλειτουργεί και να... πιστεύει.

Το ίδιο πρέπει να ακούσουν και στα κέντρα αποφάσεων ώστε να ξεκινήσουν να λογαριάζουν και πάλι την ΑΕΚ και να μην της κάνουν... πλάκα οι Γιάχοι και οι Σιδηρόπουλοι. Η κατάσταση είναι πια οριακή!

Να το κάνω πιο λιανά; Η χθεσινή νίκη του Πανθρακικού ήταν... μαχαιριά. Στο -2 ήταν η διαφορά της ΑΕΚ από την ομάδα του Δερμιτζάκη. Και από χθες, είναι στο -5! Το πλέον ωφέλιμο για τους Κιτρινόμαυρους θα ήταν ένα "Χ" στην Κομοτηνή. Να μην τους ξέφευγε, δηλαδή, κανένας από τους δύο. Αλλά ο Πανθρακικός "καθάρισε" εύκολα το ματς, έφτασε να έχει μαζέψει 7 βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια και, έτσι, ανέβασε κι άλλο τον δείκτη δυσκολίας στην προσπάθεια της ΑΕΚ να μείνει στην κατηγορία.

Τώρα, σε απόσταση βολής είναι ο Άρης (που, μέχρι στιγμής, δείχνει ο πιο... μπόσικος), η Ξάνθη (που επίσης φαίνεται μπόσικη φέτος, ωστόσο όλο φτάνει στο... παρά ένα για φούντο και όλο τη σκαπουλάρει...) και η Βέροια (που "τσίμπησε", όμως, προχθές τον βαθμό στην Κέρκυρα και, μάλιστα, με διαιτητική αβάντα, αφού ήταν άδικη η αποβολή του σκόρερ Γιά

Keywords
Τυχαία Θέματα