Όρισε τα 5 μέλη της επιτροπής γηπέδου η Ερασιτεχνική

22:17 29/6/2012 - Πηγή: AEK365

Σήμερα συνεδρίασε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και όρισε τα πέντε (αντί για τέσσερα) μέλη της για την επιτροπή γηπέδου και τις επαφές που θα κάνει με τις ενδιαφερόμενες εταιρίες (μέσα και οι κινέζικες). Έτσι, την Μάνα ΑΕΚ σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα θα εκπροσωπήσουν οι Κώστας Παπαδημητρίου, Αλέξης Αλεξίου, Γιώργος Κατσαδήμας, Μάκης Τσακαρδώκης και Ανδρέας Ανατολιωτάκης.
Στο σημερινό Δ.Σ. το παρόν έδωσε και ο Γιάννης Βούρος που αναφέρθηκε στην τροπολογία

που είχε περάσει για το γήπεδο, με τους δικηγόρους της Ερασιτεχνικής να είναι επιφυλακτικοί επειδή οι δύο νόμοι Γρανίτσα είχαν κριθεί αντισυνταγματικοί και θεωρείται δύσκολο να μπορεί έτσι να ανεγερθεί. Ειπώθηκε μάλιστα εντός του Δ.Σ. ότι όποιος θέλει να «πατήσει» πάνω στον νόμο Γρανίτσα για την κατασκευή γηπέδου, η Ερασιτεχνική θα υπογράψει με τον όρο να μην χρεωθεί η ίδια ούτε ένα ευρώ.
Επίσης, προτάθηκε στον Βασίλη Τόγελο να μπει στην επιτροπή και αρνήθηκε, ενώ αντίστοιχα προτάθηκε και στον Βασίλη Καπετανόπουλο (που έχει αντίθετη άποψη και πιστεύει στον νόμο Γρανίτσα) αλλά ο νομικός αρνήθηκε και έτσι μπήκε ο Ανατολιωτάκης που είναι στην ίδια παράταξη.
Τέλος, η πλειοψηφία της διοίκησης αποφάσισε να ενημερώσει τον ίδιο τον Θωμά Μαύρο για τις εξελίξεις, είτε στην κρίσιμη πρώτη συνεδρίαση της Δευτέρας για το γήπεδο, είτε σε κάποια άλλη συνάντηση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα