Έβρεξε γκολ στο Μιλάνο

15:35 7/4/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΝΤΕΡ- ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 3-4
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Απίστευτο ματς στο «Σαν Σίρο» με την Αταλάντα να νικά με 4-3 την Ίντερ και να παίρνει βαθειά ανάσα.

Στο 21' ο Πολίτο είπε όχι στο φάουλ του Γκουρίν, ενώ στο 25' και στο 26' ο Ρανόκια αστόχησε από πολύ καλές θέσεις. Στο 27' ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε το σουτ του Καρμόνα, όπως έκανε και ο Πολίτο σε σουτ του Άλβαρες στο 39'. Τελικά το γκολ για την Ίντερ ήρθε στο 43ο λεπτό. ο Γκουαρλιν

εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ρόκι από κοντά με σουτ νίκησε τον Πολίτο.

Η Αταλάντα έφερε στα ίσα το ματς στο 56ο λεπτό με τον Μποναβεντούρα μετά και από λάθος του Σάμουελ, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Άλβαρες και ο Κανίνι σηκώθηκαν για την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Πολίτο για το 2-1. και πριν προλάβει να συνέλθει η Αταλάντα στο 61' ο Άλβαρες έκανε το 31' ωστόσο στο 66' ο Ντένις με πέναλτι μείωσε σε 3-2. Ωστόσο ο χορός των γκολ δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 71' ο Ντένις έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 77' ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε την απίστευτη ανατροπή κι έκανε το 4-3 για την Αταλάντα. Στο 90+1' αποβλήθηκε ο Ραϊμόντι της Αταλάντα.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρανόκια, Ζουάν, Σάμουελ, Γκουαρίν, Καμπιάσο (82' Σκελότο), Ζανέτι, Κόβασιτς, Περέιρα, Κασάνο (32' Άλβαρες), Ρόκι

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Πολίτο, Σκαλόνι, Στεντάρντο, Κανίνι, Μπιοντίνι, Καρμόνα (54' Λιβάγια), Ραϊμόντι, Τσιγκαρίνι, Ντελ Γκρόσο (74' Μπρίβιο), Μποναβεντούρα, Ντένις (75' Μπρίβιο).

ΝΑΠΟΛΙ- ΤΖΕΝΟΑ: 2-0
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Στους 9 βαθμούς πίσω από τη Γιουβέντους παρέμεινε η Νάπολι που επικράτησε με 2-0 της Τζένοα.

Στο 5' και στο 14' ο Πάντεφ έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες αλλά στο 17' ο Σκοπιανός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα κι έκανε από κοντά το 1-0 για τη Νάπολι. Στο 28ο λεπτό ο Ντζεμαϊλί έκανε το 2-0 ενώ στο 36' ο Φρέι βγήκε και πρόλαβε τον Χάμσικ που είχε κάνει μεγάλη ενέργεια.

Στην επανάληψη η Νάπολι πίεσε κι άλλο κι έχασε πολλές ευκαιρίες με σημαντικότερη στο 65', όταν και ο Καβάνι δεν μπόρεσε από τη βούλα του πέναλτι να νικήσει τον Φρέι

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάκτις, Καμπανιάρ, Μπρίτος, Καναβάρο, Μπεχράμι (75' Μπεχράμι), Ντζεμαϊλί, Μάτζιο, Αρμέρο, Πάτντεφ (78' Ινσίνιε), Καβάνι, Χάμσικ (88' Ελ καντουρί).

ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Γκράνκβιστ, Πορτανόβα, Μορέτι, Κούτσκα (68' Γιορκέρα), Ριγκόνι, Μπερτολάτσι (52' Βάργκας), Ματουζαλέμ, Ιμόμπιλε, Γιάνκοβιτς (58' Ολιβέρα).

ΚΑΤΑΝΙΑ- ΚΑΛΙΑΡΙ: 0-0
Γήπεδο: Άντζελο Μασιμίνο

Στο 0-0 έμειναν Κατάνια και Κάλιαρι και βολεύτηκαν με τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Το ματς δεν ήταν καθόλου καλό στο πρώτο μισάωρο και η πρώτη καλή φάση ανήκε στην Κατάνια και ήταν ένα σουτ του Ίζκο στο 36ο λεπτό, με τον Αγκάτσι να διώχνει δύσκολα. Η Κάλιαρι απάντησε στις ευκαιρίες στο 41' με τον Καμπρέρα να σουτάρει άστοχα μέσα από την περιοχή.


Στο 60ο λεπτό η κεφαλιά του Ροσετίνι έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 67' ακυρώθηκε γκολ του Μπελούτσι.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Μαρκέζε, Άλβαρες, Σπόλι, Μπελούτσι, Μπιαγκιάντι (82' Ρικιούτι), Ίζκο, Κάστρο (70' Ντουκαρά), Γκόμες, Κέκο (82' Σαλιφού), Μπεργκέσιο.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Πιζάνο (32' Καμπρέρα), Ροσετίνι, Αστόρι, Αβελάρ, Κόντι, Ντεσένα, Ναϊνγκολάν, Σάου (76' Ριμπέιρο), Ιμπαρμπό (56' Έκνταλ), Πινίγια.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ- ΠΑΛΕΡΜΟ: 1-3
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Τεράστιο διπλό μέσα στην έδρα της Σαμπντόρια για την Παλέρμο με 3-1.

Στο 23ο λεπτό ο Ρομέρο απέκρουσε το σουτ του Μίκολι, ενώ στο 29' ο Μπαρέτο δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. τελικά οι Σικελοί άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό. ο Μίκολι εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Ρομέρο άργησε να βγει και ο Φον Μπέργκεν με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Σαμπντόρια ανέβασε στροφές κι έφτασε στην ισοφάριση στο 45ο λεπτό με κεφαλιά του Μουνάρι μετά από κόρνερ.

Η Παλέρμο μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 50' ο Ίλισιτς αφού πέρασε τους πάντες σαν σταματημένους, έκανε το 2-1 με όμορφο σουτ. Στο 54' το γυριστό του Έντερ έφυγε λίγο άουτ αλλά στο 56' ο Γκαρσία με κεφαλιά έκανε το 3-1. στο 62' ο Μίκολι αστόχησε από καλή θέση, όπως και Ίλισιτς στο 64'.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ρομέρο, Γκασταλντέλο (68' Μουστάφι), Παλόμπο, Κόστα, Μουνάρι, Ομπιάνγκ, Ντ Σιλβέστρι, Σοριάνο (58' Σανσόνε), Εστιγκαρίμπια (72' Μαρέσκα), Έντερ, Ικάρντι.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Μπενούσι, Φον Μπέργκεν, Ντονάτι, Αρόνικα, Μπαρέτο, Μοργκανέλα, Κούρτιτς, Αρέβαλο, Γκαρσία (72' Νέλσον), Ίλισιτς (88' Φαμπρίνι), Μίκολι (66' Ντιμπάλα).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΚΙΕΒΟ: 3-1
Γήπεδο: Φρίουλι

Εύκολη νίκη με 3-1 πέτυχε η Ουντινέζε επί της Κιέβο και ίσως να προλάβει το Ευρωπαϊκό τρένο.

Η Ουντινέζε απείλησε στο 12ο λεπτό με το σουτ του Άλαν, το οποίο έδιωξε ο Πουτζιόνι, αλλά στο 20΄οι «ζέβρες» έφτασαν στο γκολ. Ο Πουτζιόνι έκανε τραγικό λάθος και ο Ντι Νατάλε μπήκε στη φάση και σκόραρε σε κενή εστία. Κι αν το πρώτο γκολ του Ντι Νατάλε ήταν εύκολο, το 2ο στο 25', ήταν χάρμα οφθαλμών. Ο Περέιρα έκανε τη σέντρα προς τα αριστερά και ο Ντι Νατάλε με διαγώνιο σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-0. Ωστόσο η Κιέβο μείωσε στο 35ο λεπτό με κεφαλιά του Παπ μετά από φάση διαρκείας
Στο 49ο λεπτό ο Χετεμάι έβγαλε όμορφα για τον Πελισιέ, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Μπρκιτς, αλλά στο 85ο Μπενατιά έγραψε το τελικό 3-1.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Μπενατιά, Ντανίλο, Ντομίτσι, Λατσάρι (58' Μπαντού), Σίλβα, Άλαν, Περέιρα, Μαϊκοσουέλ (58' Μουριέλ), Ντι Νατάλε (89' Ζιελίνσκι)

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Φρέι, Ατσέρμπι, Σέζαρ, Παπ (62' Λουτσιάνο), Τζόκιτς, Χετεμάι (67' Στόιαν), Ριγκόνι (83' Παλόσκι), Γκουάνα, Πελισιέ, Θερο.

ΣΙΕΝΑ- ΠΑΡΜΑ: 0-0
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Στο 0-0 έμεινε η Σιένα με την Πάρμα κι έχασε έδαφος στο κυνήγι της παραμονής.

Στο 4ο μόλις λεπτό ο Εμεγκάρα έκανε το σουτ από τα ύψος της περιοχής, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πέγκολο είπε όχι σε σουτ του Νίνη. Στο 16' μετά από κόρνερ ο Βεργκάσολα σούταρε άστοχα, ενώ στ 35' ο Πέγκολο είπε όχι στην κεφαλιά του Μπιαμπιανί. Μάλιστα στο 45' ο Αμάουρι βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά το διαγώνιο σουτ που έκανε, πέρασε μόλις άουτ.

Στο 56ο λεπτό το σουτ του Βεργκάσολα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 63' ο Εμεγκάρα έκανε όμορφη ενέργεια αλλά δεν τελείωσε σωστά τη φάση. Στο 66' ο Βαλντές αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 73΄' ο Σανσόνε δεν μπόρεσε να σκοράρει μέσα από την περιοχή.

ΣΙΕΝΑ: Πέγκολο, Πάτσι, Τεϊσέιρα, Τέρτζι, Καλέγιο, Βεργκάσολα, Ρούμπιν, Άνχελο, Άγρα (59' Πότσι), Εμεγκάρα (86' Μπογκντάνι), Ροζίνα (80' Βαλιάνι).

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Μπεναλουανέ, Παλέτα, Λουκαρέλι, Γκόμπι, Νίνης (46' Βαλντές), Μαρκιόνι, Παρόλο, Μπιαμπιανί (76' Μπελφοντίλ), Σανσνόνε (84' Ρόζι), Αμάουρι.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ- ΜΙΛΑΝ: 2-2
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Στοπ στο σερί των 4 νικών της Μιλαν έβαλε η Φιορεντίνα που την υποχρέωσε σε ισοπαλία 2-2. Με 2-0 προηγήθηκαν οι «ροσονέρι» αλλά οι «βιόλα» σκόραραν δύο φορές από την άσπρη βούλα και τσίμπησαν τον βαθμό.

Η Μίλαν μπήκε καλύτερα στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με έναν πρώην άσο της Φιορεντίνα. Ο Μοντολίβο βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Βιβιάνο. Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη για τους «βιόλα» στο 39' καθώς αποβλήθηκε ο Τόμοβιτς.

Οι «ροσονέρι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Φλαμινί στο 62ο λεπτο, αλλά 4 λεπτά μετά η Φιορεντίνα μείωσε με το πέναλτι του Λιάγιτς. Οι «βιόλα» δεν το έβαλαν κάτω και έφεραν στα ίσα το ματς με νέο πέναλτι του Πισάρο. Και τα δύο πέναλτι πάντως δεν ήταν ξεκάθαρα. Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο ρέφερι αρνήθηκε πέναλτι στη Μίλαν για χέρι του Ρονκάλια.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Βιβιανο, Ρονκάλια, Τομόβιτς, Σάβιτς (30' Κομπέρ), Πασκουάλ, Πισάρο, Ακουιλάνι, Βαλέρο, Κουαδράδο, Λιάγιτς (82' Μιλιάτσιο), Γιόβετιτς (46' Ρόμουλο)

ΜΙΛΑΝ: ΑΜπιάτ, Αμπάτε, Ντε Σίλιο, Μεσές, Ντε Σίλιο, Μοντολίβο, Φλαμινί (77' Νιάνγκ), Μουντάρι (46' Νοτσερίνο), Μπόατενγκ (83' Πατσίνι), Ελ Σααραουί, Μπαλοτέλι.

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα