Όρθια στο Τορίνο η Φιορεντίνα

23:58 13/3/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 1-1
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Μπορεί το περασμένο Σαββατοκύριακο η Γιουβέντους να έκαμψε την αντίασταση της Φιορεντίνα, αλλά οι «βιόλα» πήραν σημαντική ισοπαλία 1-1 απόψε μέσα στο Τορίνο κι έχουν προβάδισμα πρόκρισης για τους 8 του Europa.

Στο 2ο μόλις λεπτό η προβολή του Βιδάλ από

κοντά, δεν ανησύχησε τον Νέτο, αλλά στο 4' ο Χιλιανός βρήκε δίχτυα κι έκανε το 1-0. Μετά από γέμισα από αριστερά, ο Τζιοβίνκο έστρωσε με το στήθος στον Βιδάλ που με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 6' μετά από γύρισμα του Ασαμόα ο Οσβάλντο δεν έκανε καλό σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 11' την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Βιδάλ από τα όρια της περιοχής. Στο 13ο λεπτό μετά από σέντρα του Ασαμόα, ο Σάβιτς έδιωξε σωτήρια προ του Οσβάλντο, ενώ στο 14' ο Ακουϊλάνι έκανε το σουτ, ο Μάτρι έβαλε την προβολή, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Στο 17ο λεπτό ο Μπουφόν απέκρουσε εντυπωσιακά το διαγώνιο σουτ του Φερνάντες και στην επαναφορά ο Ασαμόα έκοψε προ του Βαλέρο, ενώ στο 22' ο Νέο έπεσε και μπλόκαρε το σουτ του Τζιοβίνκο. Στο 24' μετά από κόρνερ οι παίκτες της Φιορεντίνα μπερδεύτηκαν μόνοι τους κι έδωσαν το χρόνο στον Ογκμπόνα να διώξει, ενώ στο 38' μετά από κόρνερ ο Βιδάλ έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Φιορεντίνα. Στο 41ο λεπτό ο Πίρλο έβγαλε τρομερή κάθετη για τον Τζιοβίνκο, που αστόχησε από ιδανική θέση, ενώ στο 45' το σουτ του Βαλέρο μετά από πολλές κόντρες πέρασε τελικά κόρνερ.

Στο 69ο λεπτό το σουτ του Βιδάλ δεν ανησύχησε τον Νέτο και στο 79' ήρθε η ψυχρολουσία για τη Γιουβέντους. Ο Ίλισιτς έβγαλε όμορφα κάθετα για τον Γκόμες που με όμορφο πλασέ έκανε το 1-1. Ένα λεπτό μετά ο Νέτο μπλόκαρε το σουτ του Γιορέντε, ενώ στο 81' το σουτ του Γκόμες από αριστερά σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της Γιουβέντους. Στο 83' ο Πογκμπά μπήκε από αριστερά στην περιοχή κι έκανε το διαγώνιο πλασέ που έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 86' ο Μπουφόν είπε όχι σε σουτ του Βαλέρο. Μάλιστα στο 87ο λεπτο ο Μπουφόν έπεσε ξανά κι έδιωξε δύσκολα το σουτ του Βάργκας

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι, Κάσερες, Ογκμπόνα, Ασαμόα, Ίσλα (82' Παντοΐν), Βιδάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο, Τζιοβίνκο (63' Γιορέντε), Οσβαλντο (75' Πογκμπά).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ροντρίγκες, Ρονκάλια, Σάβιτς, Τόμοβιτς, Πισάρο, Ακουϊλάνι (76' Βάργκας), Φερνάντες (51' Αμπροζίνι), Βαλέρο, Ίλισιτς, Μάτρι (67' Γκόμες).

Keywords
Τυχαία Θέματα