«Όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανένα!» (ΦΩΤΟ)

17:45 9/8/2014 - Πηγή: AEK365

Από σήμερα, Σάββατο βγήκαν στην κυκλοφορία τα διαρκείας της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι κάρτες ενίσχυσης θα έχουν σύνθημα «Όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανένα» και θα κοστίζουν 20 και 100 ευρώ, ενώ οι προσφορές θα είναι εκπληκτικές. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των 20 ευρώ θα μπορούν να αγοράσουν την εμφάνιση

της ομάδας με μόνο 10 ευρώ, ενώ αυτοί των 100 θα την πάρουν ως δώρο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη κυκλοφοριας των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Έχουν δυο διαφορετικές τιμές 20 και 100 ευρο.Μετα από συμφωνία με την εταιρεία Tempo Sport,οποιος αγοράσει διαρκείας των 20 ευρο θα μπορεί με 10 ευρο ακόμα να αποκτήσει την φετινή εμφάνιση της ομάδας,με το νούμερο του αγαπημένου του αθλητή.Για τα διαρκείας των 100 ευρο η εμφάνιση της ομάδας είναι δώρο.
Στο πίσω μέρος του διαρκείας υπάρχει η φράση : όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανένα.Μια ιδέα των παιδιών της original που δείχνει που ακριβώς στηρίζεται το χάντμπολ την φετινή χρόνια.Καλουμε τον κόσμο να βοηθήσει όσο μπορεί για να μας δώσει κουράγιο να συνεχίσουμε την δύσκολη προσπάθεια επιβίωσης του τμήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα