«Όταν ζητήσουν συγγνώμη οι αλήτες, αφού τους φτύσω, θα ζητήσω κι εγώ συγγνώμη»

19:26 31/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΕΠΟ ζήτησε με απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της από τα αφεντικά του Αστέρα Τρίπολης να κάνουν δηλώσεις... μεταμέλειας για το ξέσπασμά τους έπειτα από τη λήξη του τελικού του Κυπέλλου. Ωστόσο, η... απάντησή τους δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτή που θα περίμενε η ομοσπονδία. Οι Καϋμενάκης και Μπάκος προχώρησαν μέσω του arkadiasports σε τοποθετήσεις που όχι μόνο δεν δείχνουν διάθεση να κάνουν πίσω, αλλά καθιστούν σαφές πως είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα.

Η δήλωση του Γιάννη Καϋμενάκη: «Όταν ο

Γιάχος, η συμμορία του και οι αλήτες που έκαναν ντου στα αποδυτήρια ζητήσουν γονατιστοί συγγνώμη από τον κόσμο του Μοριά και όλους τους αγνούς Έλληνες φιλάθλους για το έγκλημα που έκαναν, τότε κι εγώ αφού τους φτύσω θα ανακαλέσω τις δηλώσεις μου».

Η δήλωση του Δημήτρη Μπάκου: «Δηλώνω πως από την έκδοση της απόφασής σας στις 30/05 και μέχρι τη λήξη της προθεσμίας των 20 ημερών για υποχρεωτική μεταμέλεια, θα προσεύχομαι καθημερινά να έχει ο Θεός καλά τον κύριο Γιάχο και όλες τις αλητοπαρέες που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συνεχίσουν απερίσπαστοι το έργο τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα