«Ό,τι πάει μέσα γράφει με Κοστάντσο»

14:25 31/10/2011 - Πηγή: AEK365

Τον τρόμο προκαλεί στον Σάββα Θεοδωρίδη, η παρουσία του Φράνκο Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της πειραϊκής ομάδας να υποστηρίζει πως με τον Αργεντινό πορτιέρο στο τέρμα ό,τι πάει μέσα γράφει. Ο Θεοδωρίδης ισχυρίστηκε επίσης πως ο Κοστάντσο δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού.

Σε δηλώσεις του στον NOVASPORTS

FM 94.6, ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για
- Την απόδοση του Κοστάντσο: "Προσπαθήσαμε, εγώ πρώτος από όλους, να τον στηρίξουμε. Ήταν άλλος τερματοφύλακας στην Ελβετία από αυτόν που βλέπουμε εδώ. Για τρεις μήνες και τότε είχε προβλήματα, αλλά μετά ήταν καλός. Η Φανέλα του Ολυμπιακού όμως αποδεικνύεται πολύ βαριά. Είναι ηλεκτρική καρέκλα η θέση του τερματοφύλακα σε αυτή την ομάδα και ο Κοστάντσο δεν φαίνεται ικανός να την αντέξει".
- Τα μειονεκτήματα που του καταλογίζει: "Είναι περίεργος τερματοφύλακας. Είναι περίεργες οι θέσεις που παίρνει κάτω από τα δοκάρια. Αυτό είναι που με έχει προβληματίσει τρομακτικά. Κάνει κάτι ανούσιες εξόδους, δεν μπορεί να απομακρύνει σωστά την μπάλα. Υπάρχουν κανόνες στο ποδόσφαιρο, όπως η κλειστή γωνία. Αυτά δεν αλλάζουν, όσα χρόνια και αν περάσουν. Ό,τι πάει μέσα, γράφει. Σωστό είναι να έχεις στο νου σου την σέντρα από το πλάι, αλλά πρέπει να καλύπτεις και την κλειστή γωνία. Σχεδόν όλα τα γκολ που έχει φάει είναι από εκεί. Εγώ, όταν έπαιζα, έβγαινα στο πέναλτι και τα μάζευα όλα".
- Τον τερματοφύλακα που χρειάζεται, κατά την γνώμη του, ο Ολυμπιακός: "Ο Ολυμπιακός θέλει τερματοφύλακα ήρεμο και ψύχραιμο. Να ελε΄γχει την άμυνα του. Τέτοιοι είναι, ας πούμε, ο γιός του Σμάιχελ ή ο Γιάνσεν. Όλα τα γκολ τα τρώμε από στημένες φάσεις. Πιστεύω ότι ευθύνεται 100% για αυτό ο τερματοφύλακας. Είναι τεράστιο λάθος να λέμε ότι το μόνο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ο Κοστάντσο. Αλλά τρελαίνει την άμυνα του. Η ομάδα ξεκινάει και τελειώνει στον τερματοφύλακα".
- Αν μπορούν να αγωνιστούν Μέγερι και Δασκαλάκης: "Είναι πολύ περίεργη η θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό. Είναι τεράστια η διαφορά από τον Εργοτέλη στον Ολυμπιακό. Πρέπει να σε ευνοήσει και λίγο η τύχη. Και ο Κοστάντσο, αν έκανε 2-3 καλά παιχνίδια, ίσως ήταν διαφορετικός τώρα. Πρέπει να τους δούμε να παίζουν, και τον Μέγερι και τον Δασκαλάκη, για να πούμε. Οι προπονήσεις έχουν τεράστια διαφορά από τα ματς. Θυμόμαστε από παλιά πόσο πολύ είχε ταλαιπωρηθεί ο Ολυμπιακός στην θέση του τερματοφύλακα".
- Τον Νίκο Αναστόπουλο: "Ο Νίκος είναι ένας άριστος προπονητής, ένας εξαίρετος χαρακτήρας και είμαι πολύ χαρούμενος που δεν δίνει κανένα δικαίωμα. Για μένα είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα, έχει έργο σε τόσες ομάδες που έχει ανεβάσει στη μεγάλη κατηγορία και ο ΟΦΗ είναι πολύ τυχερός που τον έχει στον πάγκο του".

Keywords
Τυχαία Θέματα