Ούκιτς: Πρέπει να βελτιωθούμε

08:31 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα, μίλησε ο Ρόκο-Λένι Ούκιτς στην εφημερίδα «Η Πράσινη» και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός οφείλει να παίξει ελκυστικό μπάσκετ για τον κόσμο του.

Το πρώτο επίσημο «τεστ», ο αγώνας κυπέλλου απέναντι στον Πανιώνιο, στέφθηκε από επιτυχία, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη στα

ημιτελικά και ο Κροάτης γκαρντ είναι πλέον σε θέση να μιλήσει για την «πρώτη γεύση» που πήρε τόσο από Ελλάδα όσο και από την επαφή του με τον κόσμο του «εξάστερου».

«Ηταν δύσκολο το παιχνίδι, όπως είναι πάντα το πρώτο παιχνίδι, είπε για το ματς με τους «κυανέρυθρους». «Ολοι είναι νευρικοί και όπως είναι λογικό όλοι θέλουν να δώσουν μια πρώτη καλή εντύπωση στον κόσμο που βρίσκεται στο γήπεδο», τόνισε και συμπλήρωσε: «Ηταν περισσότερος κόσμος απ’ ό,τι περίμενα κι αυτό είναι θετικό για το ξεκίνημά μας. Αυτό μας έκανε πολύ καλό κι εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερο μπάσκετ, προκειμένου να έχουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο».

Ο Ούκιτς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επικείμενο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα και είπε πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Είπε ακόμα πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι απόλυτα έτοιμος αλλά μέρα με τη μέρα βελτιώνεται και θα παλέψει σκληρά για να κερδίσει το παιχνίδι.

«Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μας και το ξέρουμε. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, καθώς απέχουμε μόλις δέκα μέρες από το πρώτο πραγματικά δύσκολο παιχνίδι στη Euroleague, αυτό της πρεμιέρας με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτές τις μέρες θα πρέπει λοιπόν να βελτιωθούμε και ευελπιστώ ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά. Σίγουρα θα είναι ζόρικο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά και θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά, τόνισε και πρόσθεσε:

«Είναι νωρίς να πούμε κάτι άλλο. Πρέπει να παραμείνουμε υγιείς και να κάνουμε τα πάντα ώστε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι κι αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα