Ούτε 60.000 ευρώ δεν μάζεψαν οι Supporters

22:32 22/3/2012 - Πηγή: AEK365

Αρκετά μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ προέρχονται από το club των Supporters. Αυτά τα μέλη συνέναισαν στην προ ημερών ανακοίνωση – κάλεσμα σε επιφανείς ΑΕΚτζηδες για να δώσουν το ποσό των 300.000 ευρώ για να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτήν την δύσκολη στιγμή που περνά. Μάλιστα, είχαν συμπεριλάβει στην λίστα και τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Μιχάλη Τροχανά, που δεν είχαν καμία διοικητική εμπλοκή με την ΑΕΚ

τα τελευταία 12 χρόνια. Εντός της λίστας ήταν και το club όπου και ανήκουν οι ίδιοι, όπως και ο Μάκης Κασνακίδης. Ο άνθρωπος που δέχθηκε να πάρει τις μετοχές για να φύγει από την… πίσω πόρτα ο Πέτρος Παππάς.

Αυτό το club λοιπόν στο κάλεσμα που έκανε και αυτό, δεν μπορεί να συγκεντρώσει τις 300.000 ευρώ! Όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΝΟVA, οι Supporters δεν έχουν μαζέψει ούτε 60.000 ευρώ! Δηλαδή, δεν έχουν συγκεντρώσει ούτε το 20% των απαιτούμενων χρημάτων, που οι ίδιοι ζήτησαν από τους άλλους!
Και όλα αυτά ενώ ο ηγέτης τους Μάκης Κασνακίδης παραμένει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ δίχως να μπορεί να καλύψει το μερίδιο του, λειτουργεί ως αφανής πρόεδρος τις περισσότερες φορές, ενώ συμμετέχει σε διαπραγματεύσεις και deal για το μέλλον της Ένωσης!

Keywords
Τυχαία Θέματα