Ούτε ευρώ από Ντιοπ

15:50 8/10/2011 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο διάστημα και όσο το οικονομικό πρόβλημα στην ΠΑΕ «γιγαντώνεται», στην διοίκηση έχουν βγάλει κομπιουτεράκια και κάνουν υπολογισμούς για έσοδα που θα προκύψουν, προκειμένου να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα σε αυτά δεν βρίσκονται τα χρήματα από την αποχώρηση του Πάπα Μπούμπα Ντιοπ. Ο Σενεγαλέζος, φεύγοντας από την ΑΕΚ, δέχθηκε να βάλει ρήτρα στη λύση του συμβολαίου του για πιθανή μεταγραφή του σε ομάδα «προηγμένου»

πρωταθλήματος, σύλλογο της Αραβίας ή άλλη ελληνική ομάδα. Σύμφωνα με αυτή, ανάλογα με το ποιος θα τον αποκτούσε (ήταν ξεχωριστές οι ρήτρες ανάλογα με την κάθε περίπτωση), θα έπρεπε να πληρώσει την ΑΕΚ και ανάλογο αντίτιμο.

Στην προκειμένη περίπτωση και για να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα, η ρήτρα που προβλεπόταν, έφτανε τις 250.000 ευρώ. Για αυτό άλλωστε και στην αρχή υποστήριζαν από την διοίκηση ότι η μεταγραφή του Ντιοπ στην Γουέστ Χαμ, θα μπορούσε να αποδειχθεί συμφέρουσα λύση, αφού μπορεί να χάθηκε μία πολύτιμη μονάδα από το ρόστερ, όμως θα ερχόντουσαν χρήματα από το... πουθενά. Τελικά, τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Και αυτό, διότι η Γουεστ Χαμ μπορεί να αγωνίζεται σε μία χώρα με πιο ανεπτυγμένο ποδόσφαιρο από το ελληνικό, ωστόσο, η Τσάμπιονσιπ δεν θεωρείται καλύτερο πρωτάθλημα από το δικό μας (προφανώς αυτό δεν το γνώριζαν στην διοίκηση για αυτό και ήταν σίγουροι ότι θα πάρουν χρήματα). Ως εκ τούτου, ο αγγλικός σύλλογος δεν χρειάζεται να καταβάλει το ποσό των 250.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Ντιοπ και η ΑΕΚ δεν μπορεί να ευελπιστεί σε χρήματα των Άγγλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα