Ούτε τηλέφωνο ο Νοτιάς!

16:43 4/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί ο λόγος για τον οποίο ο Νίκος Νοτιάς προγραμμάτισε το ταξίδι του στην Ελλάδα, να μην ήταν η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ, αλλά... η έκθεση «Ποσειδώνια 2012», ωστόσο θα περίμενε κανείς ότι έστω ένα κάποιο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην Ένωση θα το έδειχνε. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Οι στενοί συνεργάτες του Νεοϋορκέζου επιχειρηματία ήταν ενήμεροι για την παρουσία του στην Αθήνα,

ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ το έμαθαν από τα... ΜΜΕ. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ δεν έκρινε καν σκόπιμο να πάρει ένα τηλέφωνο τους ανθρώπους της διοίκησης και να τους γνωστοποιήσει ότι θα βρίσκεται στην Ελλάδα. Έτσι, για τα... μάτια του κόσμου. Πάντως, αν δεν... εμφανιστεί από μόνος του, οι άνθρωποι της ΠΑΕ σκοπεύουν να επιδιώξουν να επικοινωνήσουν μαζί του (με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά... θα απαντήσει στις κλήσεις τους), προκειμένου να επιδιώξουν μια συνάντηση, για να του περιγράψουν αναλυτικά την κατάσταση που επικρατεί στην εταιρεία του και να του ζητήσουν για ακόμη μια φορά τη βοήθειά του.
Έστω και αν μέσα τους γνωρίζουν ότι αν είχε την πρόθεση ο Νεοϋορκέζος επιχειρηματίας να στηρίξει την ομάδα σε αυτή την τραγικά δύσκολη στιγμή, θα είχε εμφανιστεί εδώ και καιρό...

Keywords
Τυχαία Θέματα