Οζίλ: Θα είμαστε στο Μόναχο

13:32 18/4/2012 - Πηγή: AEK365


Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την πρώτη της ήττα στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ καθώς στον πρώτο ημιτελικό ηττήθηκε 2-1 από την Μπάγερν Μονάχου με τον Μεσούτ Οζίλ ωστόσο να υποστηρίζει πως στην ρεβάνς θα πετύχουν την ανατροπή και θα είναι αυτοί που θα βρεθούν ξανά στο Μόναχο για τον μεγάλο τελικό.
Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ήταν ο σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης στην "Αλιάντς Αρίνα" και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: "Το 2-1 είναι ένα σκορ που δεν μας κάνει χαρούμενους, ωστόσο πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση στην Μαδρίτη.

Έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας και είμαι πεπεισμένος ότι θα προκριθούμε στον τελικό. Ναι παραδέχομαι ότι είμαι λίγο πικραμένος από την ήττα αλλά έχω ένα καλό προαίσθημα. Θα είμαστε στο Μόναχο".

Ο Σέρχιο Ράμος στάθηκε στο πλεονέκτημα που δίνει στην Ρεάλ Μαδρίτης το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" ενόψει της ρεβάνς λέγοντας: "Έχουμε ακόμα 90 λεπτά μπροστά μας και μάλιστα στην έδρα μας. Κάτι που είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς. Τα πάντα παραμένουν ανοικτά".

Keywords
Τυχαία Θέματα