Πάει Φωκικό ο Φροξυλιάς

09:20 13/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της ΑΕΚ (U20) με τον Φωκικό στην Άμφισσα, σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Μιχάλης Κασάπης ζήτησε από την Ένωση τους Δημήτρη Φροξυλιά και Γιώργο Νικόλτση, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα του, που από την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Football League 2. Παράλληλα, σας τονίζαμε και την αρνητική στάση που είχαν και οι δύο ποδοσφαιριστές, καθώς ήθελαν να «κερδίσουν» τον νέο προπονητή της

ομάδας τους και να παραμείνουν στο ρόστερ της ΑΕΚ. Ωστόσο, τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν. Μετά από συζήτηση που είχε ο Κωστένογλου με τον Φροξυλιά, έπεισε τον νεαρό μεσοεπιθετικό ότι θα ήταν καλύτερο για το μέλλον του να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και του χρόνου να επιστρέψει με περισσότερες εμπειρίες και πιο «ψημένος». Έτσι λοιπόν, ακόμα και σήμερα, πιθανότατα θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Γιώργο Νικόλτση, ο οποίος θα έχει και αυτός ένα τετ α τετ με τον προπονητή του που θα αφορά το μέλλον του. Το θετικό είναι ότι ο Μιχάλης Κασάπης έχει δεσμευτεί στην ΑΕΚ, όπως φάνηκε και από την συνέντευξή του στο aek365.gr, ότι οι παίκτες που θα πάρει από την Ένωση θα έχουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα