Πάει για αύριο του Κοσνεϊσάο

19:13 7/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Η ΑΕΚ είχε σήμερα νέα επικοινωνία με την πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού, ωστόσο συμφώνησαν να κάνουν τις τελικές τους επαφές το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς αυτή τη στιγμή ο Κονσεϊσάο κοουτσάρει την Ολανένσε στην αναμέτρηση με την Μπράγκα και η αποστολή της ομάδας του θα επιστρέψει οδικώς στη βάση της αργά απόψε το βράδυ, ενώ αύριο το πρωί αναμένεται να υπάρξει συνάντησή του με

τη διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου.
Όπως είναι γνωστό, ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή και αποτελεί τον διακαή πόθο της διοίκησης. Ο Κονσεϊσάο έχει μεταφέρει στην Ένωση ότι καλύπτεται από την πρόταση που έχει κατατεθεί σε αυτόν και τους συνεργάτες του (θέλει να φέρει μαζί του τον Ζορζ Ροζάριο, έναν γυμναστή και έναν σκάουτερ), ωστόσο το ζητούμενο είναι αν και πώς θα λύσει το συμβόλαιό του με την Ολανένσε.
Από εκεί και πέρα, η δεύτερη επιλογή της ΑΕΚ για τον πάγκο είναι ο Μίλινκο Πάντιτς, από τον οποίο περιμένει απάντηση μέχρι το βράδυ, ενώ χθες υπήρξε νέα επαφή με τον εκπρόσωπο του Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός έχει... ψηθεί να αναλάβει την ΑΕΚ και έχει ήδη απαντήσει θετικά στην πρόταση που του κατατέθηκε, όμως -εν αναμονή των απαντήσεων από Κονσεϊσάο και Πάντιτς- η διοίκηση του ζήτησε να κάνουν τις τελικές τους συζητήσεις τη Δευτέρα. Στα υπ' όψιν της ΑΕΚ βρίσκεται πάντα και ο Μάκης Χάβος.

Keywords
Τυχαία Θέματα