Πάει για Χακόμπο ο ΟΣΦΠ

11:52 10/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέρριψε τελικά την περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη για την θέση του τερματοφύλακα λόγω του τραυματισμού του διεθνούς ποδοσφαιριστή και πλέον πρώτη προτεραιότητα είναι, σύμφωνα με την εφημερίδα "GOAL NEWS", ο Χακόμπο του Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα, στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν άμεσα τις συζητήσεις με την

ομάδα της Αρκαδίας και αν οι οικονομικές απαιτήσεις που προβάλουν οι Αρκάδες είναι ικανοποιητικές τότε η πειραϊκή ομάδα θα προχωρήσει άμεσα στις διαδικασίες απόκτησης του Χακόμπο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χακόμπο είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό όταν εκείνος αγωνιζόταν στην Ισπανία γεγονός που είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Κατά τα άλλα, ο Μαρινάκης θέλει να προχωρήσει σε κινήσεις προκειμένου να βελτιώσει την κακή αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού και για αυτό έδωσε εντολή να γίνουν τρεις μεταγραφές, με την μορφή δανεισμού, ενός τερματοφύλακα και δυο χαφ. Για τον δεξιό χαφ τα ονόματα που ακούγονται είναι του Μπίρσα της Τζένοα, του Σαντάνα της Νάπολι και του Μαρκιόνι της Φιορεντίνα. Όσο για την θέση του κεντρικού χαφ τα ονόματα που, ξανά, ακούγονται είναι αυτά του Λούτσο Γκονζάλες της Μαρσέιγ και του Φερνάντο Μπελούτσι της Πόρτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα