Πάει Νορβηγία ο Ντάφλας

22:55 28/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρισκόταν από την πρώτη μέρα στα Σπάτα και προπονούνταν με την ΑΕΚ, με σκοπό να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ, ήταν ο Θωμάς Ντάφλας. Ο νεαρός μέσος, που πέρσι αγωνιζόταν στο Μοσχάτο, είχε αφήσει πολύ καλά δείγματα γραφής και ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει συμφωνητικό με την Ένωση. Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες, έφτασε στα χέρια του μάνατζερ του, πρόταση από την Νορβηγική Στρόμσγκοντσετ -αρχικά για να δοκιμαστεί μερικές μέρες και εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο με καλούς οικονομικά όρους

για τον ίδιο- μία προοπτική που δεν τον άφηνε ασυγκίνητο.

Πρόκειται για τον σύλλογο που είναι δεύτερος αυτή τη στιγμή στη Νορβηγία, 2 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρόζεμποργκ. Ο εκπρόσωπος του Ντάφλα επικοινώνησε σήμερα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον ενημέρωσε για αυτή την πρόταση, ενώ κουβέντα είχε με τον τεχνικό διευθυντή και ο ίδιος ο παίκτης.

Αυτό που τονίστηκε στον "Λύμπε" είναι πως θα ήθελαν άμεσα απάντηση από πλευράς δικεφάλου, προκειμένου να εξετάσουν την προοπτική της Νορβηγίας. Ο Λυμπερόπουλος εξήγησε στον παίκτη πως οι πιθανότητες παραμονής του στην ΑΕΚ είναι 70-30, ωστόσο θα χρειαστούν 3-4 μέρες ακόμα για την τελική εισήγηση. Αυτή η αναμονή δεν κάλυπτε τόσο την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όσο και των Νορβηγών που βιάζονται να τον φέρουν στην χώρα τους και ως εκ τούτου, ο Ντάφλας ετοιμάζει βαλίτσες για τη σκανδιναβική χώρα.

Εκείνο που... δελέασε τον Ντάφλα, όπως εξήγησε και ο ίδιος στον Λυμπερόπουλο, είναι η προοπτική του εξωτερικού και το γεγονός ότι οι Νορβηγοί του παρέχουν όλες τις ανέσεις (καλό συμβόλαιο, σπίτι κτλ), από τη στιγμή που αποφασίσουν να προχωρήσουν στην απόκτησή του. Έτσι αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση και μέσα στην εβδομάδα θα ταξιδέψει για τη Νορβηγία.

Keywords
Τυχαία Θέματα