Πάει στην ΑΕΛ ο Εντού Οριόλ

17:42 13/1/2014 - Πηγή: AEK365

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας, που θα έχει ισχύ για 18 μήνες. Ο Εντού Οριόλ θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις με την ΑΕΛ, και αναμένεται πως θα είναι στην διάθεση του Ιβάιλο Πέτεφ για τον αγώνα με την Ομόνοια την ερχόμενη Κυριακή. Είναι 26 χρόνων και πέραν της Καζάρ αγωνίστηκε επίσης στην Μπαρτσελόνα Β και στην Σαραγόσα.
Πέραν από τις προσθήκες είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν

αποχωρήσεις. Εκτός πλάνων τέθηκαν ο Βραζιλιάνος αμυντικός Ντιέγκο Γκαούτσο και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Κάσιο Μπαρμπόσα. Δεν υπολογίζεται επίσης ο Μιγκέλ Γκουϊάμι, ο οποίος θα δοθεί δανεικός σε ομάδα της πατρίδας του, ενώ τον ίδιο δρόμο ίσως πάρουν και άλλοι νεαροί όπως οι Ανδρέου (δοκιμάζεται στην Σαλαμίνα), Εντού και Εμπαλό, τους οποίους δεν υπολογίζει για τώρα ο Πέτεφ.
Ούτε στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα την ερχόμενη Κυριακή θα κάνει ντεμπούτο με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ενημερώθηκε από την ΦΙΦΑ πως ισχύει η ποινή για τις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στην Ελλάδα, επομένως θα είναι εκτός αποστολής για μια ακόμη αναμέτρηση.
Συνεπώς, το ντεμπούτο του Αργεντινού μεσοεπιθετικού παίρνει παράταση για τον επαναληπτικό κυπέλλου με την ΑΕΛ στις 22 Ιανουαρίου. Πάντως αναμένεται ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό που διευθετήθηκε στον Αρχάγγελο την Τρίτη, στις 15:45, με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ.
Σήμερα, οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ πήραν ρεπό ξεκούρασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα