Παγκόσμια φίρμα ο Τσάκας

19:00 15/11/2011 - Πηγή: AEK365

Πρώτο θέμα σε Ισπανική αθλητική ιστοσελίδα είναι οι δηλώσεις του Βλάση Τσάκα ο οποίος, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, θα φέρει τον Ροναλντίνιο στην Ελλάδα στις 17 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Η «El Mundo Deportivo» έχει ως

πρώτο θέμα της τις συγκεκριμένες δηλώσεις και αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει 30 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει τον Βραζιλιάνο σταρ.

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας άρχισαν να γράφουν για το φαιρόμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ροναλντίνιο. Πολλές αθλητικές ιστοσελίδες αναφέρουν τις δηλώσεις του Βλάση Τσάκα ο οποίος αναφέρει πως η μεταγραφή είναι κλεισμένη και πως ο παίκτης θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 17 Δεκεμβρίου, επικαλούμενες ως πηγή την «El Mundo Deportivo».

Η βραζιλιάνικη έκδοση του «goal.com» αναφέρει σε ένα άρθρο της, ότι σύμφωνα με Ισπανικά ΜΜΕ (El Mundo Deportivo), ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να προσφέρει 30 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον Ροναλντίνιο. Η ίδια είδηση υπάρχει και στην επίσης βραζιλιάνικη έκδοση του msn η οποία μάλιστα αναφέρει και ένα κομμάτι από τις δηλώσεις του Βλάση Τσάκα, «Ο Ροναλντίνιο θα βρεθεί στην Αθήνα στις 17 του Δεκέμβρη για να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό». Τον Τσάκα επικαλείται και η «placar», όπως φυσικά και την ισπανική εφημερίδα.

Με αυτά και με αυτά ο μόνος που ευνοείται από τις δηλώσεις και τις μεταγραφολογίες δεν είναι άλλος από την παγκόσμια, πλέον, φίρμα Βλάση Τσάκα

Συνεχίζεται...

Keywords
Τυχαία Θέματα