Παϊδας: Πλήρη ταύτιση απόψεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας με τον Μελισσανίδη

12:09 24/9/2013 - Πηγή: AEK365

Μόνο θετικά λόγια για όσα είδε και ακουσε χθες από τον Δημήτρη Μελισσανίδη είχε να πει και ο Αδαμάντιος Παϊδας. Ο έτερος αντιδήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, μιλώντας στην ΩΡΑ τόνισε πως υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ του Δήμου και του Μελισσανίδη για το γήπεδο:
«Η συνάντηση με τον κ. Μελισσανίδη πραγματοποιήθηκε σε ζεστό κλίμα κάτι που προκάλεσε θετικές εντυπώσεις. Ήταν μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση, όπου εκφράστηκαν ιδέες ταυτόσημες για το πως

θα πρέπει να είναι το γήπεδο. Είναι ξεκάθαρο πως και οι δύο πλευρές εκφράζουν απόλυτα τη θέση ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να επιστρέψει επιτέλους στο σπίτι της.
Το νέο σχέδιο του γηπέδου διαφέρει κατά πολύ από το παλαιό, πριν χρόνια σχέδιο, ως προς το καλύτερο. Καθώς επίσης και το έδαφος είναι πλέον πρόσφορο για να προχωρήσει η κατασκευή της νέας έδρας της ΑΕΚ. Ενός γηπέδου που διαφέρει από τα συνηθισμένα γήπεδα. Ένα γήπεδο που στα δικά μου μάτια το σχέδιο του φάνταζε σαν ένα στολίδι, που θα αναβαθμίσει την πόλη μας. Μια κατασκευή που θα θυμίζει «Αγιά Σοφιά» και έτσι θα δένει με μια προσφυγική συνοικία όπως είναι η Φιλαδέλφεια μας. Ένα υλοποιήσιμο σχέδιο που θα ανταποκρίνεται στον ιστό της πόλης και θα δημιουργήσει στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αρκετές θέσεις εργασίας».

Βέβαια ο κ. Παϊδας υπογράμμισε πως δεν θα ήθελε ν' αποκαλύψει περισσότερα για τα σχέδια, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρότρυνε τη Δημοτική Αρχή να μην βγάλουν προς τα έξω λεπτομέρειες του έργου, μιας ο ίδιος ο «Τίγρης» θέλει να έχει τη χαρά να το παρουσιάσει προσωπικά στον κόσμο της «Ένωσης»:

«Δεν θέλω όμως να αποκαλύψω περισσότερα, για το λόγο του ότι ο κ. Μελισσανίδης ανέφερε ότι το νέο σχέδιο του γηπέδου θέλει να είναι μια έκπληξη για τον κόσμο της ΑΕΚ που θα το παρουσιάσει ο ίδιος. Και για το σκοπό αυτό μας δήλωσε ότι στο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει μια ειδική και μεγαλόπρεπη εκδήλωση-παρουσίαση. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την παρουσίαση των σχεδίων του γηπέδου της ΑΕΚ.Προσωπικά ως φίλαθλος, αντιδήμαρχος και δημότης της Φιλαδέλφειας θέλω να πιστεύω ότι θα αναβιώσουμε σύντομα μεγάλες στιγμές τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για την πόλη μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα